Κέντρο Αθήνας: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε κανονικά – Πόσοι πελάτες ήταν μέσα

Κέντρο Αθήνας: Δείτε τις παραβάσεις και τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες στη χώρα

Κέντρο Αθήνας: Ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας χθες στο κέντρο των Αθηνών, εντοπίστηκε οίκος ανοχής που λειτουργούσε. Στη προσωρινά υπεύθυνη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ από 300 ευρώ πρόστιμο βεβαιώθηκε σε εργαζόμενη και 6 πελάτες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, πολλοί είναι οι οίκοι ανοχής, που σύμφωνα με την αστυνομία, δεν τηρούν τα μέτρα και λειτουργούν κανονικά.

Πέρα από τις παραβάσεις στο κέντρο των Αθηνών, δείτε το σύνολο των παραβάσεων και των προστίμων χθες στη χώρα

Συνολικά 69.207 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στη χώρα. Από αυτούς τους ελέγχους, οι 7.189 αφορούσαν στο διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συνολικά βεβαιώθηκαν 1.219 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 6 συλλήψεις. Οι 945 παραβάσεις αφορούσαν στον περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ. Από αυτά, τα 258 εντοπίστηκαν στην Αττική, 125 στη Δυτική Ελλάδα, 87 στην Κεντρική Μακεδονία και 80 στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 240 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν 231 πρόστιμα 300 ευρώ και 9 πρόστιμα των 150 ευρώ. Οι 48 παραβάσεις εντοπίστηκαν στην Αττική, 37 στην Κρήτη, 28 στην Κεντρική Μακεδονία, 20 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και 18 στο Βόρειο Αιγαίο.

Πέρα από τον οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην Αττική, πρόστιμο 3.000 ευρώ βεβαιώθηκε επίσης σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανεμπορίου που ήταν ανοιχτό.

Στη Δυτική Ελλάδα, συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καφενείων και 6 πελάτες για τον περιορισμό κίνησης. Τους επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα 3.000 ευρώ.

Στην Κεντρική Μακεδονία, 5.000 πρόστιμο βεβαιώθηκε σε ιδιώτη για παραβίαση της καραντίνας. Ενώ στην Ήπειρο, 10.000 πρόστιμο και 30 μέρες αναστολή λειτουργίας βεβαιώθηκε σε καφετέρια που εξυπηρετούσε 9 πελάτες στο εσωτερικό της!

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο