Αν σου βρίσκονται 453 ευρώ, αγοράζεις σπιτάκι στην Ιαπωνία σε δέκα λεπτά

Σπίτι στην Ιαπωνία: Με 453 ευρώ το κάνεις δικό σου

Σπίτι στην Ιαπωνία: Πολύ συμφέρουσες οικονομικές λύσεις, μπορεί να βρει κανείς στην περιοχή του Ναγκάνο της Ιαπωνίας. Αν θέλεις να αγοράσεις σπίτι, σου έχουμε την ιδανική λύση.

Πριν κανέναν μήνα περίπου, είχαμε μάθει ότι στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα σε χωριό της Σικελίας, βγάζανε σπίτια στο σφυρί με τιμής αγορά μόλις 1€. 

Αρκετά μίλια πιο μακριά στην Ιαπωνία, φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τους Ιταλούς. Έριξαν στα τάρταρα τις αντικειμενικές αξίες των σπιτιών με αποτέλεσμα να μπορείς να αγοράσεις κατοικία και στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με λίγα ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του VICE ο πληθυσμός της Ιαπωνίας έχει μειωθεί. Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλά σπίτια να μένουν εγκαταλελειμμένα, χωρίς κανέναν ιδιοκτήτη ή ενδιαφερόμενο. Για αυτό τον λόγο, οι τοπικές κυβερνήσεις στο Ναγκάνο, πήραν την απόφαση να διαθέσουν κάποια από τα παραπάνω σπίτια σε σχεδόν εξευτελιστικές τιμές. Μάλιστα κάποια από αυτά δίνονται δωρεάν.

Παμφθηνά σπίτια στην Ιαπωνία

Μάλιστα, η δημοτική κυβέρνηση του Ναγκάνο, προκειμένου να προσελκύσει αγοραστές δημιούργησε το σχετικό σάιτ akiya bank. Εκεί συγκεντρώνονται όλα τα προγράμματα επιχορηγήσεων για την αγορά σπιτιών (akiyas) στην ευρύτερη περιοχή.  

Πολύ εύκολα μπορείς να βρεις σπίτι, όπως αυτό της παραπάνω φωτογραφίας χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα από 453€.

Related posts

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Το φτıάχνεις σε 20 μέρες, κοστίζει 5.000 εuρώ: Ελληνıκή εταιρία έβγαλε ξύλıνο σπıτάκι 30τμ και ξεπουλάει στη στıγμή

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ