Είναι 28τμ, το πηγαίνεις παντού, έχει ξύλινο κατάστρωμα και μπαλκόνι, χωράει μέσα μια ολόκληρη οικογένεια και δεν χρειάζεται άδεια

Τροχόσπιτο με βεράντα: Το τροχόσπίτο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα σπίτι

 Τροχόσπιτο με βεράντα: Πριν λίγο γουρλώσαμε τα μάτια μπροστά σε αυτήν εδώ την τροχοσπιτάρα. Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτό που βλέπαμε.

Αυτό που μόλις είδες είναι το Land Ark Draper RV. Το οποίο υλοποιεί τα πιο υγρά όνειρα κάθε φαν του συγκεκριμένου τύπου διακοπών, κάθε πιστό και φανατικό οπαδό του road-trip. 

Τα χαρακτηριστικά του τροχόσπιτου με τη βεράντα

Ποια η βασική διαφορά του σε σχέση με ένα κοινό-θνητό-συμβατικό τροχόσπιτο;

Το ξύλινο κατάστρωμα ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσφέρει έτσι μία βεράντα διαστάσεων που θα ζήλευε και το σπιτάκι σου. Μια βεράντα πάνω στην οποία οι καρέκλες και τα τραπεζάκια δημιουργούν το μπαλκόνι που έλειπε για να αράξεις. Μπαλκόνι για να πιεις την μπύρα σου και να χαζέψεις τη φύση.

Αυτή βέβαια ήταν απλά μία από τις πολλές πινελιές πολυτέλειας που περικλείουν 28 ζεστά και ιδανικά για να συνοδεύσουν το ταξίδι σου τετραγωνικά μέτρα.

Με τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς αν βρεθείς σε δάση ή βουνά, με μία κρεβατοκάμαρα που περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα, με ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Επίσης κουζίνα, μαζί και έναν καναπέ που δημιουργεί και έναν ξενώνα για τους καλεσμένους σου.

Φωτογραφίες του τροχόσπιτου με τη βεράντα

Related posts

Το φτıάχνεις σε 20 μέρες, κοστίζει 5.000 εuρώ: Ελληνıκή εταιρία έβγαλε ξύλıνο σπıτάκι 30τμ και ξεπουλάει στη στıγμή

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ