Η τρώγλη που έγινε παλατάκι: Ανακαινίστηκε το σπίτι της άπορης γιαγιάς με τα πέντε εγγόνια από την Κρήτη

Χανία: Κουκλίστικο το σπίτι της άπορης γιαγιάς με τα πέντε εγγόνια

Λίγες ημέρες έμειναν για να απολαύσουν γιαγιά και εγγόνια τη ζεστασιά ενός κανονικού σπιτιού. Ενός σπιτιού που στερήθηκαν για χρόνια, αλλά που με την συμβολή, την προσφορά και την τεράστια προσπάθεια κάποιων ανθρώπων σε λίγο θα είναι έτοιμο και το μικρό παλάτι θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει αυτήν την ιδιαίτερη οικογένεια από την Αγία Μαρίνα.

Όπως ενημέρωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας ένας εκ των πρωτεργατών της προσπάθειας, ο Παναγιώτης Παντελάκης, πρόσφατα στο σπίτι τοποθετήθηκαν πόρτες, παράθυρα και κουφώματα κι ενώ έχει πάρει σχεδόν την τελική του μορφή: “Σήμερα εκλεισε το σπίτι η γιαγιά και τα παιδιά θα γυρίσουν στο δικό τους σπίτι στα δικά τους δωμάτια ….νιώθω πολυ χαρούμενος που τόσοι άνθρωποι βοήθησαν για να βγει αυτο το εργο ζωης μεσα σε δυο μήνες….και να προσφερουν ενα σπίτι ανθρώπινο για αυτα τα αγγελούδια και την ήρωα γιαγια τους λιγες μερες ακομα να φτιάξουμε ολοι μαζι και τούς εξωτερικούς χώρους…ευχαριστώ απο καρδιάς ….ευχαριστώ Tonia Stamataki γιατι μου εδωσες την ευκαιρία της προσφοράς και να γνωρίσω αυτη την υπέροχη ηρωίδα γιαγια ….” αναφέρει.

Απομένουν η κατασκευή της κουζίνας και των ντουλαπών, η θέρμανση όπως και η επίπλωση: “Ενημερωτικά στο σπίτι της γιαγιάς κ των μικρών εγγονιων στην Αγία Μαρίνα θα κατασκευαστουν ντουλαπες. Η εργασία είναι δωρεάν. Το κόστος των ξυλων, μελαμινες είναι 2000 ευρω… Τα 1000 ευρω θα δωθουν αν μου επιτρεψει θα πω το όνομά του… Μενουν τα αλλα 1000ευρω που ελπίζουμε μήπως γίνουν δωρο απο την ενωση ξυλουργων. Έχουμε κ την κατασκευή κουζινας σε έπιπλα, η εργασία κ εδω απο αλλο ξυλουργο παλι δωρεάν, δεν ξερω για τα υλικά κόστος κ αν γίνουν δωρο η οχι. Μετά εκκρεμότητα θα είναι θέρμανση που δεν έχουμε βρει τροπο… Ευχαριστούμε κ συνεχιζουμε μαζι με Monotiki Kritis Pantelakis Panagiotis κ ολο τον κοσμο που εκανε αυτο το θαύμα να συμβεί. Ισως πρέπει να βρεθει μεγάλο κέντρο, η στο πνευματικο κεντρο πχ να γίνει κάποια εκδηλωση, τραγουδιστές δωρεάν θα βρούμε… “, τονίζει η Τόνια Σταματάκη.

Το σπίτι πριν την έναρξη των εργασιών

Related posts

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ

Το φτιάχνουν σε 20 μέρες κοστίζει 5000 ευρώ, το φέρνουν στον χώρο σου και πάνω από όλα είναι Ελληνικό