Ναταλία Δραγούμη: Το ονειρεμένο σπίτι, ο εντυπωσιακός κήπος και το υπαίθριο μπάνιο για να βλέπει τον ουρανό

Ναταλία Δραγούμη: Το ιδιαίτερο και όμορφο σπίτι της ηθοποιού

Η γνωστή ηθοποιός,Ναταλία Δραγούμη, άνοιξε τις πόρτες του σπίτιου της για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day“. Η ηθοποιός έδειξε το ιδιαίτερο σπίτι της και μείναμε άφωνοι με το πόσο όμορφο είναι.

 Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμη μπορεί να είναι στην πόλη αλλά μοιάζει σαν εξοχικό

Όπως η ίδια υπογράμμισε, είναι ένα αρχιτεκτονικό σπίτι με σεβασμό στο περιβάλλον, το οποίο έχει σχεδιάσει ο αρχιτέκτονας σύζυγός της και δεν θυμίζει σε τίποτα κατοικία στην πόλη, αφού είναι μέσα στο πράσινο, έχοντας την αίσθηση ότι είσαι στην εξοχή.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη 20 χρόνια με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς και έχουν δύο παιδιά στην εφηβεία. Το σπίτι τους βρίσκεται στο Μαρούσι και το έχει επιμεληθεί η ηθοποιός μαζί με τον άντρα της.

Ο άντρας της Ναταλίας Δραγούμη φρόντισε το σπίτι να είναι φιλικό προς το περιβάλλον

“Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα, αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον.

Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις”.

“Το αγαπημένο μου μέρος είναι η υπαίθρια κουζίνα και το υπαίθριο μπάνιο, από το οποίο μπορείς να βλέπεις τη φύση και τον ουρανό ενώ κάνεις ντους.”

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι σε λιτές γραμμές και γήινους τόνους.

Ακόμα, η Δραγούμη εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε το ρόλο της Ελένης στη διαχρονική σειρά του ΑΝΤ1 “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

“Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πάρα πολύ. Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει καθόλου να σχολιάζω τις προτάσεις και τα πράγματα που δεν έκανα. Και δεν μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω αυτό. Άμα ο καθένας σχολιάζει τις προτάσεις που είχε και είπε όχι…

Με τον Χάρη Ρώμα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Παρόλο που ήταν πού ωραίο το σενάριο εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο, αισθανόμουν ότι είχα πολλά να μάθω ακόμα στο θέατρο και γι’ αυτό είπα όχι”.

Related posts

Το φτıάχνεις σε 20 μέρες, κοστίζει 5.000 εuρώ: Ελληνıκή εταιρία έβγαλε ξύλıνο σπıτάκι 30τμ και ξεπουλάει στη στıγμή

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ