Οικονομικό και υπερπολυτελές σπίτι: Κοιμίζει 6 άτομα, το εσωτερικό είναι μαγικό, έρχεται όπου θες και κοστίζει όσο μισός ετήσιος μισθός

Φθηνό σπίτι: Το εσωτερικό του κόβει την ανάσα

Πολλοί από τους ανθρώπους που σχεδιάζουν σπίτια προκάτ, λατρεύουν την σκέψη να ζήσουν έναν απλούστερο τρόπο ζωής ή να έχουν τη δυνατότητα απλά να πάρουν το σπίτι τους και να το πάνε σε μια τελείως διαφορετική θέση.

Επιπλέον, πολλοί από τους ανθρώπους που σχεδιάζουν σπίτια προκάτ είναι είτε single ή ζευγάρι αλλά χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά.

Η ιδέα να υπάρχουν 3 4, 5 ή περισσότερα άτομα και να ζουν μαζί σε έναν χώρο 17 μέχρι 37 τετραγωνικά μέτρα ακούγεται σχεδόν αδύνατο.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Λατρεύουμε την ιδέα να ζούμε οικολογικά, αλλά μας αρέσει να υπάρχει χώρος για να τεντώσουμε τα πόδια μας. Επίσης μας αρέσει να μαγειρεύουμε, επομένως χρειαζόμαστε και μια κουζίνα.

Το Flex House έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανθρώπους που τους αρέσουν τα μικροσκοπικά σπίτια, αλλά δεν θέλουν να είναι τόσο μικροσκοπικά.

Το σπίτι διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με 24 συσκευές, πλυντήριο και στεγνωτήριο, ενσωματωμένη τραπεζαρία, σαλόνι, μπάνιο, και 2 υπνοδωμάτια. Σε μέγεθος είναι περίπου 70 τετραγωνικά και δεν χρειάζεται να ανέβεις σκάλες προς κάποια σοφίτα, για να κοιμηθείς σε αυτό το σπίτι.

Οι τιμές των συγκεκριμένων σπιτιών ξεκινούν από τις 5500 ευρώ για τα σπίτια που είναι από 17 – 28 τετραγωνικά και φτάνουν μέχρι και τις 25000 ευρώ για τα μεγάλα σπίτια που είναι από 30 τετραγωνικά και πάνω.

Εικόνες του φθηνού σπιτιού

Related posts

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ

Το φτιάχνουν σε 20 μέρες κοστίζει 5000 ευρώ, το φέρνουν στον χώρο σου και πάνω από όλα είναι Ελληνικό