Τατιάνα Στεφανίδου: Το πολυτελές σπίτι της στην Κηφισιά με τα σκαλιστά έπιπλα που θυμίζει παλάτι

by Newsroom i-diakopes.gr
Τατιάνα Στεφανίδου: Το πολυτελές σπίτι της στην Κηφισιά με τα σκαλιστά έπιπλα που θυμίζει παλάτι

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο χλιδάτο σαλόνι της και προκαλεί αντιδράσεις

Η παρουσιάστρια συχνά αρέσκεται να ανεβάζει φωτογραφίες από τη βίλα της στο Instagram. Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως έχει κουράσει τους ακόλουθους της μιας και της έχει δοθεί το παρατσούκλι της “Μαρίας Αντουανέτα”.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μένει τα τελευταία χρόνια σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο θυμίζει πραγματικά παλάτι. Μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς η ίδια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε ολόκληρο το σπίτι. Επιβλητικά έπιπλα, απαλά χρώματα και κλασικά μοτίβα δίνουν στον χώρο μία νότα διαχρονικότητας και μεγαλοπρέπειας που όμως δε φαντάζει “βαριά” μα ούτε και ξεπερασμένη.

Το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου

Το άσπρο και το ξύλο κυριαρχούν στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου δείχνει μάλιστα να αγαπά ιδιαίτερα πολύ το λευκό χρώμα αλλά και το υλικό του ξύλου αφού όλο της το σπίτι περιβάλλεται από ξύλινο πάτωμα ενώ το ίδιο υλικό δεσπόζει και στον τεράστιο κήπο της.

Τόσα χρόνια στην τηλεόραση είναι φυσικό να έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της Νίκο Ευαγγελάτο αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να διαμένει σε ένα τέτοιο σπίτι. Τώρα όσο για τα κακεντρεχή σχόλια θα λέγαμε ότι και η ίδια τα προκαλεί πολλές φορές