Το σπίτι 17 τετραγωνικά, του οποίου το εσωτερικό περιέχει τα πάντα, κοστίζει ελάχιστα και όλοι το ζηλεύουν

Κουκλόσπιτο: Η νεαρή που κατάφερε να μεταμορφώσει σπίτι 17 τετραγωνικών

Κι’ όμως από ένα κοντέινερ, μια νεαρή κοπέλα κατάφερε να το μεταμορφώσει σε ένα πραγματικό κουκλόσπιτο δίνοντας έμπνευση σε όλους όσους θέλουν να κάνουν τον χώρο τους καλύτερο έστω και αν είναι μόνο 17 τετραγωνικά.

Πιο αναλυτικά σε ένα δάσος της Αυστραλίας, υπάρχει ένα σπίτι. Συγκεκριμένα, το σπίτι φτιάχτηκε από μία γυναίκα σε μία δασική περιοχή κοντά στη Μελβούρνη. Ένα σπίτι, το οποίο θα ζήλευαν ακόμη και ιδιοκτήτες σπιτιών που διαμένουν σε μεγάλα διαμερίσματα σύγχρονων πολυκατοικιών ή σε χλιδάτες μονοκατοικίες.

Αν το παρατηρήσει κανείς από μακριά, μπορεί να καταλάβει πως πρόκειται για ένα μικρό, ξύλινο κοντέινερ. Ένα σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο πουθενά. Ωστόσο, από κοντά βλέπει κανείς πως έχει να κάνει με ένα οργανωμένο σπίτι, το οποίο είναι άρτια εξοπλισμένο και διαμορφωμένο. Ειδικότερα, το τελευταίο αναφέρεται στην αξιοποίηση των χώρων του, η οποία είναι εξαιρετική.

Πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει αντικείμενα σχολιασμού στην τηλεόραση για τον τρόπο που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σπίτι. Όμως, όχι οποιοδήποτε σπίτι. Ένα σπίτι που έχει προέλθει από τη χρησιμοποίηση ενός κοντέινερ.

Η Ντόλι αναφερόμενη στην περιπέτεια που βίωσε το 2013, τονίζει πως για πρώτη φορά στη ζωή της είδε ένα μικρό και φορητό σπίτι.

Κουκλόσπιτο: “Ήταν ένα σπίτι, το οποίο ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και στο οποίο ήθελε να ζήσει, το υπόλοιπο της ζωής της”.

Η καταγωγή της είναι από της Φιλιππίνες. Η Ντόλι μετακόμισε στην περιοχή της Νέας Ζηλανδίας, το 2005. Ακολούθως, πραγματοποίησε μετακόμιση στην Αυστραλία. Εκεί, στεγάζει πλέον τα όνειρά της, στο σπίτι που δημιούργησε, η ίδια, πριν από δύο χρόνια.

Πρόκειται για ένα πλήρες σπίτι. Μια κουζίνα σύγχρονη και σωστά διακοσμημένη, την οποία θα ζήλευαν, όλες η νοικοκυρές. Η κρεβατοκάμαρα είναι ό,τι πρέπει για έναν ύπνο. Επίσης, το συγκεκριμένο σπίτι διαθέτει ακόμα και ξενώνα για τους επισκέπτες. Ένα εντυπωσιακό σπίτι, με τέλεια διαχείριση χώρων. Ένα πραγματικό αριστούργημα για κάθε άνθρωπο.

Εικόνες από το κουκλόσπιτο της Ντόλι

Related posts

Το φτıάχνεις σε 20 μέρες, κοστίζει 5.000 εuρώ: Ελληνıκή εταιρία έβγαλε ξύλıνο σπıτάκι 30τμ και ξεπουλάει στη στıγμή

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ