14χρονη Έλενα: Κόλαφος η γιατροί για τον θάνατο της – “Αφού έκανε μπάνιο γιατί ήταν ντυμένη;”

14χρονη Έλενα: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της νεαρής στον Βόλο

Τραγική είναι η είδηση για τον θάνατο 14χρονης κοπέλας στον Βόλο, με τους γιατρούς να μιλούν για αιφνίδιο θάνατο χωρίς να έχουν αποδώσει ακόμη αιτίες.

Ερωτήματα προκύπτουν γύρω από το θάνατο της 14χρονης, την οποία σύμφωνα με την οικογένειά της, την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του σπιτιού τα ξημερώματα της 4ής Ιανουαρίου και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου στο Βόλου κατάφεραν να επαναφέρουν την 14χρονη, ωστόσο τα κρίσιμα λεπτά που έμενε χωρίς οξυγόνο ο εγκέφαλος της, ήταν καθοριστικά για την υγεία της, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τι δήλωσαν οι γονείς της 14χρονης για τον θάνατο της

Η 14χρονη μετά από έξι μήνες σε κώμα, άφησε την τελευταία της πνοή. «Έχουμε το πρόβλημα που έφυγε η μικρή, τόσο μικρή, μας έχει φύγει η ζωή όλη» δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης Έλενας στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

«Η μικρή όπως πήγε στο μπάνιο, είχε κάνει μπάνιο, πήγε να κάνει μπάνιο και έχει πέσει, έχει γλιστρήσει. Και εμείς πάνω στο φόβο, πάνω στο χαμό, νομίζαμε ότι ήταν από ρεύμα, από ηλεκτροπληξία. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν ήταν από ηλεκτροπληξία, είχε χτυπήσει η μικρή, έκανε ανακοπή καρδιάς και για 25 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο στον εγκέφαλο», πρόσθεσε ο πατέρας.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου Βόλου, την ανήλικη μετέφεραν οι ίδιοι οι γονείς της στο νοσοκομείο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα με το αγροτικό τους όχημα, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε ηλεκτροπληξία, ενώ η 14χρόνη ήταν χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς σφυγμό.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό