15χρονος ήρωας: Βούτηξε στο νερό και έσωσε τη ζωή μωρού που πνιγόταν

15χρονος ήρωας: Ο έφηβος έσωσε ένα μωρό 15 μηνών από βέβαιο πνιγμό

15χρονος ήρωας: Μία τρομερά θαρραλέα πρωτοβουλία πήρε ο 15χρονος Ryley Ferguson. Ο νεαρός κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 15 μηνών από βέβαιο πνιγμό!

Όλα ξεκίνησαν όταν το μωρό έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του και κατάφερε να περάσει κάτω από την πόρτα δίχως να γίνει αντιληπτό από την μητέρα του. Το μωράκι μπουσούλησε έως ότου έφτασε στην όχθη ενός καναλιού. Χρειάστηκε μόνο ένα στραβοπάτημα και το μωρό έπεσε μέσα στο κανάλι!

Για καλή του τύχη, εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί ο δεκαπεντάχρονος Ryley Ferguson ο οποίος είχε βγάλει το σκύλο του για βόλτα.

15χρονος ήρωας: Βούτηξε στο νερό και έσωσε τη ζωή μωρού που πνιγόταν

Χωρίς δισταγμό, η βουτιά του 15χρονου ήρωα στο κανάλι έσωσε το μωρό από σίγουρο πνιγμό

Περνώντας από το σημείο με το σκύλο του, ο Ryley εντόπισε το μωρό που είχε πέσει μέσα στο κανάλι. Αμέσως φώναξε βοήθεια και ότι το μωρό έπεσε μέσα και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη στιγμή, βούτηξε κι αυτός. Πράγματι έτσι έγινε και ευτυχώς το μωράκι σώθηκε.

Η μητέρα του μωρού άκουσε τις φωνές του 15χρονου και ανησύχησε πολύ γιατί είδε ότι το μωρό δεν ήταν στον κήπο. Η μητέρα σαστισμένη από τρόμο βγήκε στο δρόμο και σύντομα είδε τον Ryley. Μόλις είχε βγει από το κανάλι, καταβρεγμένος με το μωρό στην αγκαλιά του. Κάπως έτσι έγινε το θαύμα και το μωράκι μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερό.

15χρονος ήρωας: Βούτηξε στο νερό και έσωσε τη ζωή μωρού που πνιγόταν

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα