17χρονη νεκρή στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της – Βρέθηκε με μελανιές και γρατζουνιές στο πρόσωπο της

Έγκλημα στο Περιστέρι: Η κοπέλα έφερε νυχιές στο αριστερό της μάγουλο

Άλλη μια αδιανόητη τραγωδία έρχεται στην επιφάνεια προκαλώντας σοκ, με μια 17χρονη κοπέλα να βρίσκεται νεκρή στο περιστέρι και βασικός ύποπτος να είναι ο σύντροφος της.

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ανέλαβε να εξετάσει τη σορό της 17χρονης, η πρώτη εικόνα είναι ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο.

“Ο δράστης έκλεισε στην 17χρονη το στόμα και τη μύτη” – Περισσότερα για το έγκλημα στο π=Περιστέρι

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κοπέλα έφερε νυχιές στο αριστερό της μάγουλο. Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του, ημίγυμνο, με τη φόρμα της κατεβασμένη, η μητέρα της και η αδελφή της οι οποίες και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές.

Αναζητείται ο σύντροφός της, ο οποίος κατά πληροφορίες έμενε περιστασιακά στο σπίτι της οικογένειας, παρά τη διαφωνία της μητέρας της 17χρονης. Ο σύντροφος της νεαρής αναζητείται από τις αρχές να καταθέσει, αλλά είναι άφαντος. Επέστρεψε σε σπίτι φίλων του τα ξημερώματα πήρε κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε.

Έγκλημα στο Περιστέρι – Η μαρτυρία από την φίλη της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή

Φίλη της 17χρονης δηλώνει ότι τελευταία φορά που την είχε δει ήταν πριν λίγες ημέρες.

«Ήτανε φίλη μου. Είχα καιρό να τη δω. Προχθές ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη (…)» δηλώνει η κοπέλα, λέγοντας για τον σύντροφο της 17χρονης πως «τον ήξερα, ήταν μεγαλύτερης ηλικίας (σ.σ. από των κοριτσιών)».

Η κοπέλα, παράλληλα, ανέφερε πως δεν ξέρει ακριβώς πόσο καιρό ήταν μαζί, λέγοντας «ίσως 4-5 μήνες». Σε ερώτηση εάν υπήρχαν καυγάδες, η κοπέλα δήλωσε πως δεν γνώριζε κάτι τέτοιο.

«Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και ούτε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε αναφορικά με τον σύντροφο της 17χρονης.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο