19χρονος Άλκης: Οι στιγμές ευτυχίας του λίγες μέρες πριν τη στυγερή δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη

by Τόνια Τζαφέρη

19χρονος Άλκης: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον φοιτητή που δολοφονήθηκε άδικα

Σοκαρισμένη παραμένει η χώρα και ιδιαίτερα η περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου ο 19χρονος Άλκης έχασε τόσο άδικα την ζωή του, όταν δολοφονήθηκε από οπαδούς.

Οι παρακάτω φωτογραφίες του 19χρονου Άλκη τραβήχτηκαν τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου. Ακριβώς ένα μήνα πριν τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή στη Χαριλάου…

19χρονος Άλκης: Οι στιγμές ευτυχίας του λίγες μέρες πριν τη στυγερή δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο σπίτι της οικογένειας του Άλκη στη Βέροια, στο ρεβεγιόν που έκαναν για την έλευση του 2022. Ο Άλκης ποζάρει με φίλους και συγγενείς του. Όλοι τότε ήταν χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τη νέα χρόνια. Σήμερα τα πάντα έχουν ανατραπεί για τους γονείς. Η φονική επίθεση τους στέρησε ό,τι πολυτιμότερο είχαν. Το ίδιο το παιδί τους, που δεν είχε προκαλέσει ποτέ. Όπως και εκείνη τη μαύρη νύχτα που δολοφονήθηκε.

19χρονος Άλκης: Οι στιγμές ευτυχίας του λίγες μέρες πριν τη στυγερή δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον 19χρονο Άλκη

Οι δράστες χωρίς να τον γνωρίζουν, άρχισαν να τον μαχαιρώνουν, όταν τους είπε πως ήταν Άρης. Οι φίλοι του σώθηκαν. Ο ίδιος υπέκυψε στα τραύματά του. Στη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη που μεγάλωσε, η είδηση έπεσε σαν βόμβα και έντυσε στα μαύρα, φίλους, συγγενείς και γείτονες, που είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Άλκη.

O 19χρονος έμενε τους τελευταίους μήνες στη Βέροια, λόγω του πατέρα του, που είναι αξιωματικός του στρατού. Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια, που ήθελε να συνεχίσει.

Οι παραπάνω εικόνες προκαλούν πλέον οργή, συγκίνηση και έντονο προβληματισμό. Για ένα παιδί που δολοφονήθηκε χωρίς να υπάρξει συμπλοκή. Για ένα νέο άνθρωπο που έφυγε πριν προλάβει να χαρεί τα νιάτα του και να μεγαλώσει. Για ένα φοιτητή, που πλήρωσε με τη ζωή του, το μίσος και την αρρώστια που επικρατεί στις τάξεις ατόμων που οργανώνονται και αυτοαποκαλούνται οπαδοί, έτοιμοι για να σκοτώσουν…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo