25η Μαρτίου: Κανονικά η στρατιωτική παρέλαση – Προσκλήσεις σε Πούτιν, Μακρόν και Κάρολο της Αγγλίας

25η Μαρτίου: Η στρατιωτική παρέλαση θα διεξαχθεί κανονικά λόγω των 200 χρόνων μετά την Ελληνική Επανάσταση

25η Μαρτίου: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις 25 Μαρτίου. Πρόκειται για την εθνική εορτής της Ελλάδας, η οποία τιμά και τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Καθώς φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, κανονικά θα διεξαχθεί η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η παρέλαση θα γίνει κανονικά, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι απαραίτητες αποστάσεις λόγω κορονοϊού.

Μάλιστα έχουν ήδη αποσταλεί προσκλήσεις από τον Πρωθυπουργό, στους Πούτιν, Μακρόν και τον Πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας. Ώστε να επισκεφτούν την Αθήνα το Μάρτιο.

Η σχετική αποκάλυψη είχε γίνει από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ. Οι σχετικές προσκλήσεις αφορούν στον εορτασμό των 200 χρόνων μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

25η Μαρτίου: Κανονικά θα διεξαχθεί η στρατιωτική παρέλαση

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εορτασμούς για τις 25 Μαρτίου

Προγραμματίζεται μία μεγάλη εκδήλωση στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα, η οποία θα ενώνει το τέλος της διαδρομής δηλαδή το Ναυαρίνο. Με την επίσημη αφετηρία της Επανάστασης στις 25 Μαρτίου 1821.

Δεν υπάρχουν ακόμα βέβαιες πληροφορίες σχετικά με το επίσημο πρόγραμμα, ωστόσο συζητάται ακόμα και μία μεγάλη εκδήλωση στην Πύλο καθώς και επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα