2χρονη Ιωάννα: Θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή χάρη στην αγάπη του κόσμο

by Τόνια Τζαφέρη
2χρονη Ιωάννα: Θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή χάρη στην αγάπη του κόσμο

2χρονη Ιωάννα: Χάρη στην κινητοποίηση του κόσμου θα μπορέσει να χειρουργηθεί

Ιδιαίτερη συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία τις μικρής Ιωάννας, ενός κοριτσιού μόλις 2 ετών η οποία παλεύει με μια πολύ σοβαρή ασθένεια και χρειάζεται ‘άμεσα να χειρουργηθεί. Πλέον μετά το ποσό που συλλέχθηκε από την αγάπη του κόσμου, θα μπορεί και πάλι να έχει ελπίδα για το μέλλον της!

Η 2χρονη Ιωάννα πάσχει από εκ γενετής συγγενή σύμπλοκη καρδιοπάθεια και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς σε ιδιωτικό εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο.

2χρονη Ιωάννα: Θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή χάρη στην αγάπη του κόσμο

Την συγκεκριμένη, όμως, επέμβαση, που θα της χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς τη βοήθεια και την αλληλεγγύη του κόσμου. Σύμφωνα με ανάρτηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Πράξη Αγάπης», συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ που δίνει τη δυνατότητα στην μικρή Ιωάννα να χειρουργηθεί.

Ολόκληρη η ανάρτηση σχετικά με την 2χρονη Ιωάννα

«Όλοι μαζί τα καταφέραμε και ο στόχος επετεύχθη! Το σύνολο του ποσού για τη χειρουργική επέμβαση καρδιάς και την αποκατάσταση της μικρής μας Ιωάννας έχει συλλεχθεί!

Η 2 ετών Ιωάννα πάσχει από εκ γενετής συγγενή συμπλοκή καρδιοπάθεια και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στην καρδούλα σε ιδιωτικό εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο.

Για άλλη μια φορά, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και συλλέξαμε το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ, που απαιτείται για τη χειρουργική επέμβαση, τη νοσηλεία, και τη μετεγχειρητική αποκατάσταση του παιδιού. Το ραντεβού για το χειρουργείο έχει ήδη κλειστεί για να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και η μικρή μας θα υποβληθεί άμεσα στον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο.

2χρονη Ιωάννα: “Ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους της οικογενείας για την καθοριστική σας υποστήριξη”

Οι προσευχές και οι θετικές μας σκέψεις ας συνοδεύσουν την μικρή ηρωίδα, που θα δώσει τώρα το δικό της αγώνα. Αναμένουμε για την εξέλιξη της χειρουργικής επέμβασης και θα σας ενημερώνουμε για την πορεία της υγείας της.

Ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους της οικογενείας για την καθοριστική σας υποστήριξη, καθώς όλοι μαζί καταφέραμε κάτι το ανεκτίμητο, τη διάσωση ενός ακόμη παιδιού!»

Προτεινόμενα