30 μέρες ζωής: Άσχημες εξελίξεις για το δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

by Τόνια Τζαφέρη
30 μέρες ζωής: Άσχημες εξελίξεις για το δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αναμένονται περισσότερες αποκαλύψεις

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει τον συνεργό του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού. Και για πρώτη φορά ο ίδιος φαίνεται πως είναι αγχωμένος για τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», η αστυνομία έχει εντοπίσει ήδη τον άνθρωπο που απειλούσε μέσω τηλεφώνου την σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Όπως δήλωσε, επίσης, ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα». Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος. Που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Άσχημες εξελίξεις για το δολοφόνο των Γλυκών Νερών

Πολλά τα μυθεύματα γύρω από το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

Προτεινόμενα