38χρονη νεκρή: Τραγωδία στην Μαγνήσια, κατέρρευσε ξαφνικά έξω από τράπεζα

by Τόνια Τζαφέρη

Μαγνήσια: Τραγωδία με μια νεκρή 38χρονη γυναίκα

Τραγική είναι η είδηση που μας έρχεται από τον Αλμυρό Μαγνησίας, όπου μια 38χρονη γυναίκα έχασε ξαφνικά την ζωή της περιμένοντας έξω από τράπεζα.

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αλμυρού αλλά και ευρύτερα της Μαγνησίας προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας νέας γυναίκας την ώρα που βρισκόταν έξω από τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο του Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Αστυνομία, η 40χρονη γυναίκα βρισκόταν στις 7.30 περίπου το απόγευμα της Τρίτης έξω από τραπεζικό κατάστημα στον Αλμυρό, μαζί με τον αδελφό της, όταν κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία.

38χρονη νεκρή: Τραγωδία στην Μαγνήσια, κατέρρευσε ξαφνικά έξω από τράπεζα

Τι ακριβώς συνέβη στην Μαγνήσια με την 38χρονη γυναίκα

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε τη νεαρή γυναίκα. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος όμως και των γιατρών στο κέντρο υγείας Αλμυρού όπου και μεταφέρθηκε, εξέπνευσε στις 10 περίπου το βράδυ.

38χρονη νεκρή: Τραγωδία στην Μαγνήσια, κατέρρευσε ξαφνικά έξω από τράπεζα

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή στη Λάρισα προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει πριν ένα χρόνο τον αδελφό της, που ήταν πυροσβέστης και έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του καθήκοντος από καρδιά.

Πηγή: magnesianews

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo