3ο χειρουργείο μετά από τον ξυλοδαρμό της για τη Ναστάζια, το αξέχαστο κορίτσι του Θέμου

by Τόνια Τζαφέρη

Μια ακόμη υπόθεση βίας κατά των γυναικών

Δύσκολες ώρες περνά η Ναστάζια Μητροπούλου, η οποία ετοιμάζεται για το τρίτο της χειρουργείο με την ζωή της να έχει αλλάξει ριζικά από τότε που ήταν το “κορίτσι του Θέμου”. Και όλα αυτά εξαιτίας ξυλοδαρμού που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Η ξανθιά καλλονή, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως ένα από τα “κορίτσια” του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή “ΌΛΑ”, βίωσε πολύ άσχημες στιγμές, με αποτέλεσμα να απομονωθεί.

3ο χειρουργείο μετά από τον ξυλοδαρμό της για τη Ναστάζια, το αξέχαστο κορίτσι του Θέμου

Ειδικότερα, πριν από τρία χρόνια, όπως είχε αποκαλύψει στην Τατιάνα Στεφανίδου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ακόμη και σήμερα, τα σημάδια στο κορμί και τη ψυχή της δεν έχουν επουλωθεί.

Το μοντέλο υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία και τώρα ετοιμάζεται για το τρίτο, ενώ ψυχολογικά έχει αρχίσει να συνέρχεται, αξιοποιώντας το ταλέντο της στη ζωγραφική και τη μουσική.

Οι δηλώσεις της Ναστάζια για την τραυματική της εμπειρία

Σχετικά με τον Γολγοθά που πέρασε, εξομολογήθηκε «νιώθω δικαιωμένη. Το να αποκαλύψω ένα τόσο προσωπικό ζήτημα μου ήταν δύσκολο, αλλά στο τέλος ελευθερώθηκα. Όλο αυτό που έζησα με έκανε πιο δυνατή και πιο προσεκτική όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν τραυματίζεσαι είτε ψυχικά είτε σωματικά, πάντα μένουν σημάδια και ουλές. Το θέμα είναι πως θα τα διαχειριστείς. Δόξα τω Θεώ έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι εκεί σε ό,τι και αν μου συμβεί. Έχω κάνει δυο επεμβάσεις λόγω της σωματικής βίας που ασκήθηκε πάνω μου, καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω μια ακόμα επέμβαση που πρέπει να κάνω, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ θετικά».

Όπως υπογράμμισε στην εφημερίδα “On Time” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου για τη νέα της ζωή «περνάω υπέροχα εδώ. Έχω την οικογένειά μου, τα ζωάκια μου, τους φίλους μου… Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και με έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά. Γίνομαι πιο δυνατή. Ζωγραφίζω καθημερινά, καθώς αυτό είναι κάτι που με κάνει και ξεφεύγω. Επίσης, ετοιμάζω καινούργια τραγούδια, η μουσική είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης».

3ο χειρουργείο μετά από τον ξυλοδαρμό της για τη Ναστάζια, το αξέχαστο κορίτσι του Θέμου

Αναφερόμενη στην απόφαση που πήρε η Ναστάζια Μητροπούλου ν’ αφήσει τον λαμπερό κόσμο της showbiz, επεσήμανε «εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήθελα ψυχική γαλήνη και να απομακρυνθώ από όλα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και αυτό με άλλαξε σαν άνθρωπο. Απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Ναστάζια για κίνημα meeto: “Προσωπικά τις θεωρώ ηρωίδες”

Όσον αφορά το κίνημα #metoo, σημείωσε «προσωπικά τις θεωρώ ηρωίδες. Είναι πολύ δύσκολο το να αποκαλύπτεις θέματα τόσο προσωπικά που σε βασανίζουν. Από μένα ένα μεγάλο μπράβο. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ότι είναι τελείως μόνες και δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από το μαρτύριο που ζουν. Επίσης καμιά φορά νιώθουν ντροπή ενώ δε θα έπρεπε. Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι θύτες».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν