49χρονος πατέρας κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους συναδέλφους του και πέθανε στη Σύμη

Ο Λιμενικός Θανάσης Δεσλής έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών

Μόλις σε ηλικία 49 ετών, έφυγε από την ζωή ο Λιμενικός Θανάσης Δέσλης. Ο ίδιος κατέρρευσε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, ο άτυχος Λιμενικός υπηρετούσε στη Λιμενική Αρχή Γλύφας στη Φθιώτιδα, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο νησί της Σύμης με απόσπαση. Ο 49χρονος βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού την ώρα που αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα όσοι βρίσκονταν κοντά του προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Με καταγωγή από το Βόλο, ο Θανάσης Δεσλής είχε ασχοληθεί με τη διαιτησία στο μπάσκετ και είχε φτάσει μέχρι την Α1. Σύμφωνα με το lamiareport, όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ευγενέστατο άνθρωπο, πρόθυμο και ιδιαίτερα αγαπητό στον κύκλο του. Ο 49χρονος άφησε πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο και το παιδί τους.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο ξαφνικά. Φως στα αίτια θανάτου του 49χρονου λιμενικού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η ανακοίνωση του λιμενικού για τον θάνατο του 49χρονου πατέρα

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος εκφράζει τα συλλυπητήριά της: «Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη όλων των μελών της για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΔΕΣΛΗ Αθανάσιου. Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό συνάδελφο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Α ́Λ/Τ Γλύφας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, όπου ασκούσε τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία, στοιχείο που δεν είχε περάσει απαρατήρητο και από την τοπική κοινωνία. Ο θάνατος τον βρήκε εν ώρα υπηρεσίας στο Λιμεναρχείο Σύμης όπου είχε αποσπαστεί πριν λίγες ημέρες. Η είδηση της απώλειάς του μας συγκλόνισε και θέλουμε να εκφράσουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στο βαρύτατο πένθος της».

Συλληπτήριο μήνυμα εξέδωσε και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων: «Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο σε ώρα υπηρεσίας του συναδέλφου μας Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΔΕΣΛΗ Αθανάσιου, και απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΔΕΣΛΗΣ Αθανάσιος τα τελευταία χρόνια Υπηρετούσε στο Λ/Χ Στυλίδας / Α΄Λ/Τ Γλύφας, ενώ για αρκετά έτη κατά το παρελθόν, υπηρέτησε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και διακρινόταν για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του. Προ ημερών είχε αποσπασθείς στο Λιμεναρχείο Σύμης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση Υπηρεσίας, βυθίζοντας μας όλους σε απέραντη θλίψη για τον απρόσμενο χαμό του».

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες