Η 14χρονη στην απολογία της είπε ότι γοητεύτηκε από τον τρόπο που της μιλούσε ο κατηγορούμενος και κατά κάποιο τρόπο «συναίνεσε» στον βιασμό της
Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κατηγορείται ένας Καλύμνιος ψαράς και θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου την 13η Μαΐου 2024

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ερήμην ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης: Το χρονικό της αποπλάνησης
Το κορίτσι όταν τελέστηκαν οι εν λόγω πράξεις ήταν 14ων ετών και μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου και την επιμέλειά της την είχε η μητέρα της η οποία γνώριζε τον κατηγορούμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 14χρονη γνώρισε μέσω ενός ξάδερφού της τον ψαρά ο οποίος την προσέγγισε και της έστελνε προσωπικά μηνύματα.

Ο ενήλικος άνδρας της απευθυνόταν σε αυτά με την έκφραση «γυναικάκι μου» ενώ της εκδήλωνε δήθεν τον έρωτά του.

Η 14χρονη στην απολογία της είπε ότι γοητεύτηκε και κατά κάποιο τρόπο «συναίνεσε» στον βιασμό της.

Το περιστατικό συνέβη στις 19 Ιανουαρίου του 2012 στο σπίτι της γιαγιάς του κατηγορούμενου

Η απολογία του
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά αυτόν, ο οποίος όμως αντιστεκόταν σθεναρώς. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης λίγες μέρες μετά το συμβάν, πιστοποιεί τη διακόρευση του παρθενικού υμένα της.

Προτεινόμενα