«7 χρόνια γεμάτα πόλεμο»: «Λύγισε» η Μαίρη Παναγάκου με το τελευταίο μήνυμα πριν την αυτοκτονία του γιου της

Μαίρη Παναγάκου: Τα λόγια του γιου της, πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Η Μαίρη Παναγάκου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για τον γιο της, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγο καιρό.

Ο γιος της είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” πριν από λίγα χρόνια, όπως και η μητέρα του, ενώ στο τελευταίο αντίο ράγισαν καρδιές.

Ο Αντώνης Παναγάκος ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός, γεμάτος όρεξη και αγάπη για τα κοινά. Ζούσε μόνιμα στον Κότρωνα της Μάνης μαζί με την μητέρα του και δραστηριοποιείτο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Λίγο μετά την τραγική είδηση, η μητέρα του είχε μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή και είχε αναφερθεί στο παιδί της και τον πόλεμο που δεχόταν από κάποιους ανθρώπους.

Τι είχε γράψει ο γιος της Μαίρης Παναγάκου στην τελευταία του ανάρτηση

“7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις….. άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας!!”

Ο Αντώνης Παναγάκος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με όπλο στο κεφάλι, κατά τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου.

Η υπόθεση, εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, που ψάχνουν τα κίνητρα αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Η μητέρα του, Μαρία Παναγάκου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για την απώλεια του μονακριβού παιδιού της.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη