91χρονη γιατρός κάνει 4 χειρουργεία ημερησίως και αρνείται να βγει στη σύνταξη

by Τόνια Τζαφέρη

91χρονη γιατρός: Χειρουργεί ακόμη στην Μόσχα της Ρωσίας

91χρονη γιατρός: Όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται, είναι αληθινό. Υπάρχει γιατρός και μάλιστα γυναίκα, ετών 91 που συνεχίζει ακάθεκτη να δίνει ζωή και βοήθεια στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πάρα την ηλικία της εξακολουθεί να χειρουργεί με επιτυχία, αρνούμενη να βγει στην σύνταξη.

Ο λόγος για την Άλα Ιλινίτσνα Λεβούσκινα ή αλλιώς Alla Ilyinichna Levushkina. Η οποία παραμένει ενεργή επιστήμονας στο χώρο της ιατρικής, με ειδικότητα στη χειρουργική. Παρά τα 91 χρόνια της συνεχίζει να εργάζεται στην πόλη Ριαζάν της Ρωσίας. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται κοντά στη Μόσχα.

91χρονη γιατρός κάνει 4 χειρουργεία ημερησίως και αρνείται να βγει στη σύνταξη

Κάνει τέσσερα χειρουργεία την ημέρα στα 91 της χρόνια. Πρόκειται για μία χειρουργό, με εμπειρία 70 χρόνων. Η ίδια δηλώνει πως δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά «Αν σταματήσω τη δουλειά, ποιος θα χειρουργεί; Το να είσαι γιατρός δεν είναι επάγγελμα, αλλά τρόπος ζωής».

Η χειρουργός με το χαμηλό ύψος έχει ένα ειδικό σκαμπό. Χρησιμοποιώντας, το συγκεκριμένο σκαμπό, η ίδια έχει βοήθεια στο να ανεβαίνει για να φτάσει το κρεβάτι του χειρουργείου. Έτσι, μπορεί να κάνει το επάγγελμα, που τόσο λατρεύει, η ίδια. Πρόκειται για ένα παράδειγμα «προσφοράς» και αγάπης στους ασθενείς της.

Βίντεο με την 91χρονη χειρούργο γιατρό της Ρωσίας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα