Αχαΐα γάμος: Πλακώθηκαν τα σόγια πριν από το γάμο και γι’ αυτό παντρεύτηκαν με αστυνομική επιτήρηση

by Newsroom i-diakopes.gr
Αχαΐα γάμος: Πλακώθηκαν τα σόγια πριν από το γάμο και γι’ αυτό παντρεύτηκαν με αστυνομική επιτήρηση

Αχαΐα γάμος: Γάμος με αστυνομικούς

Αχαΐα γάμος: Λίγες μέρες πριν το γάμο οι οικογένειες του ζευγαριού μάλωσαν άσχημα ενώ βγήκαν και μαχαίρια.

Σύμφωνα με το tempo24news, παρουσία αστυνομικής δύναμης τελέστηκε το θρησκευτικό μυστήριο του γάμου ενός ζευγαριού σε ορεινό χωριό των Καλαβρύτων. Και αυτό γιατί τα μέλη των οικογενειών τους είχε μαλώσει άγρια τις προηγούμενες ημέρες.

Μάλιστα, η ένταση μεταξύ των δύο σογιών, ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει κανέναν. Σύμφωνα με πληροφορίες βγήκαν και μαχαίρια.

Αχαΐα γάμος: Πλακώθηκαν τα σόγια πριν από το γάμο και γι’ αυτό παντρεύτηκαν με αστυνομική επιτήρηση

Έτσι, το «άτυχο» ζευγάρι, που δεν ανέβαλε, ούτε ακύρωσε το γάμο οδηγήθηκε στον μικρό Ιερό Ναό  του χωριού με τους κουμπάρους και ελάχιστους καλεσμένους, προκειμένου να αποφευχθεί δεύτερος «γύρος» διένεξης αλλά και με πολλούς αστυνομικούς, οι οποίοι διαφύλατταν την τάξη καθ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου!

Βόλος : Άρχισε να βγάζει πράγματα στο ταμείο του σούπερ μάρκετ επειδή δεν έφταναν τα χρήματα – Σοκ η συνέχεια

Χαμός με αυτό που μαθεύτηκε για τον αδελφό του υπουργού Δικαιοσύνης Βασίλη Φλωρίδη

Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους – Τεράστια Avατpoπń για 4 Zώδια μέσα στον Ιούλιο: «Θα ζήσετε το όνειρό σας»

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι σημαίνει το σκουλαρίκι στη γλώσσα

Μάλωσε με τη διευθύντρια στο κατάστημα – Αφού τις χώρισαν, η υπάλληλος κατέρρευσε και πέθανε

Προτεινόμενα