Αδιανόητη ιστορία: Είδε τη γυναίκα του χωρίς μακιγιάζ κι έκανε αίτηση διαζυγίου

by Newsroom i-diakopes.gr
Αδιανόητη ιστορία: Είδε τη γυναίκα του χωρίς μακιγιάζ κι έκανε αίτηση διαζυγίου

Αδιανόητη ιστορία: Από αυτές που τις διαβάζεις δυο φορές για να τις πιστέψεις

Ξύπνησε την πρώτη ημέρα του γάμου τους, είδε τη γυναίκα του χωρίς μακιγιάζ και αποφάσισε να την χωρίσει με συνοπτικές διαδικασίας.
Ένας Αιγύπτιος φέρεται να ζητά διαζύγιο από τη νέα του σύζυγο, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνηθίσει τη φυσική της ομορφιά καθώς την είδε για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ.

Κι όμως, ο Αιγύπτιος φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ένα μήνα μετά το γάμο τους επειδή απλά δεν μπορούσε να συνηθίσει την εμφάνισή της γυναίκας του χωρίς μακιγιάζ.

Προφανώς, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Facebook, όπου η γυναίκα δημοσίευε πάντα ελκυστικές φωτογραφίες της, αλλά ακόμη και μετά από μερικά ραντεβού μαζί της, ο άνδρας τη βρήκε ελκυστική και αποφάσισε να την παντρευτεί.

Αδιανόητη ιστορία: Είδε τη γυναίκα του χωρίς μακιγιάζ κι έκανε αίτηση διαζυγίου

Τα προβλήματα ξεκίνησαν το πρωί μετά τη νύχτα του γάμου όταν ο άντρας είδε τη νύφη χωρίς μακιγιάζ για πρώτη φορά.

«Σοκαρίστηκα… καθώς δεν μοιάζει σε τίποτα με το άτομο που είδα αρκετές φορές πριν από το γάμο», είπε πρόσφατα ο απογοητευμένος σύζυγος στο Οικογενειακό Δικαστήριο της περιοχής του, σύμφωνα με το gulfnews.com.

Η συνέχεια της αδιανόητης ιστορίας

«Είδα τις φωτογραφίες της στο Facebook, δείχνει τελείως διαφορετική όταν δεν φοράει μακιγιάζ. Εξαπατήθηκα και θέλω να τη χωρίσω».
«Με εξαπάτησε καθώς συνήθιζε να φοράει βαρύ μακιγιάζ πριν τον γάμο», πρόσθεσε ο άνδρας. «Αλλά μετά το γάμο, είδα το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, φαίνεται άσχημη».

Τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο εξαπατημένος σύζυγος είπε στο δικαστήριο ότι προσπάθησε να ξεπεράσει τη μη ελκυστική εμφάνιση της συζύγου του, αλλά μετά από ένα μήνα γάμου αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

«Τη βλέπω όταν ξυπνάει, τα μαλλιά της είναι ακατάστατα… Και η εμφάνισή της είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ήξερα όταν την παντρεύτηκα».

Είναι ενδιαφέρον ότι μια παρόμοια περίπτωση καταγράφηκε το 2016, όταν ένας άνδρας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσπάθησε να χωρίσει τη γυναίκα του αφού την είδε χωρίς μακιγιάζ για πρώτη φορά.

Προτεινόμενα