Αδιανόητη ομοιότητα: Τους μπερδεύουν όλοι, έχουν το ίδιο όνομα και επάγγελμα – Αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA και το αποτέλεσμα σοκάρει

Αδιανόητη ομοιότητα: Τους μπερδεύουν όλοι, έχουν το ίδιο όνομα και επάγγελμα – Αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA και το αποτέλεσμα σοκάρει

Αληθινή ιστορία: Δύο άνδρες είναι σχεδόν ίδιοι εμφανισιακά και κάνουν και την ίδια ακριβώς δουλειά

Μία απίθανη ιστορία δύο αντρών, ήρθε στην επικαιρότητα και αφορά σε δύο άντρες, τους οποίους όλοι τους μπερδεύουν. Έχουν το ίδιο όνομα, είναι σχεδόν ίδιοι εμφανισιακά και το κερασάκι στην τούρτα.. κάνουν και την ίδια ακριβώς δουλειά. Δύο παίκτες του μπέιζμπολ προχώρησαν σε τεστ DNA για να διαπιστώσουν αν υπάρχει το ενδεχόμενο συγγένειας καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τους μπερδεύουν όλοι.

Ο 31χρονος Brady Feigl, είναι ίδιος με τον 27χρονο Brady Feigl, Έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος… και βλέπουν τον κόσμο από τα 1,82 μέτρα, τα μαλλιά τους είναι κόκκινα και φορούν γυαλιά.

Αληθινή ιστορία: Πως ξεκίνησαν να τους μπερδεύουν όλοι

Το 2015 και υποβλήθηκαν σε επέμβαση στον αγκώνα τους και οι 2 και μάλιστα και από τον ίδιο γιατρό τον Dr. James Andrews! ήταν η πρώτη φορά που τους μπέρδεψαν,
«Είχαν περάσει περίπου 6-7 μήνες από το χειρουργείο και το γραφείο του γιατρού τηλεφώνησε στον προπονητή μου και είπε: “Πότε θα έρθει ο Brady για το χειρουργείο; Θα είναι εδώ αύριο;”».

είχε πει ο 27χρονος στην εφημερίδα Clarion Ledger, όπως αναμετέδωσε η New York Post. Τότε διαπίστωσε ότι κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ο… σωσίας του. «Ο προπονητής είπε “έκανε το χειρουργείο πριν έξι μήνες. Τι λέτε;”. Έτσι ανακάλυψα ότι ήμασταν δύο» και από τότε τους μπερδεύουν όλο.

Ενώ 2 χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 2017, έγινε ακόμα ένα μπέρδεμα- παρεξήγηση όταν και η ομάδα μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου του Μιζούρι μπερδεύτηκε και έκανε tag τον λάθος Feigl στο Twitter. «Λάθος Brady Feigl» έσπευσε να απαντήσει ο πρώην παίκτης των San Diego Padres. «Μπορεί να ψάχνετε για τον @bfeigl39…». αλλά ήταν λογικό να γίνει αυτό το λάθος καθώς είχαν ξεκινήσει ήδη να τους μπερδεύουν όλοι.

Όπως ήταν φυσικό αρκετός κόσμος ανάμεσα τους και οι ίδιοι θεώρησαν οτι ίσως και να υπήρξε το ενδεχόμενο οι δύο άντρες δεν χωρίστηκαν στη γέννα. αλλά το DNA τεστ δεν απέδειξε κάτι τέτοιο. Παρά την μη συγγένεια τους οι 2 άνδρες αισθάνονται δεμένοι μεταξύ τους. «Είμαστε ακόμα αδέρφια κατά κάποιον τρόπο» δήλωσε ο μεγαλύτερος στη Sun.

Αδιανόητη ομοιότητα: Τους μπερδεύουν όλοι, έχουν το ίδιο όνομα και επάγγελμα – Αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA και το αποτέλεσμα σοκάρει

Αληθινή ιστορία: Δεν είναι οι μοναδικοί εκεί έξω

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι δύο αυτοί άνδρες δεν είναι οι μόνοι εκεί έξω που Τους μπερδεύουν όλοι. Και για να το επιβεβαιώσει αυτό ήρθε και μια σχετική μελέτη του Αυγούστου του 2022 σε 32 ζευγάρια από το Cell Reports η οποία και έδειξε ότι οι άνθρωποι που μοιάζουν αλλά δεν είναι συγγενείς μοιράζονται γενετικές ομοιότητες.

Προτεινόμενα