Αδιανόητο περιστατικό στη Σκόπελο: Την έβαλαν για πέντε ώρες στην παγωμένη τουαλέτα του πλοίου γιατί δεν είχαν κλουβί για το σκύλο

by Τόνια Τζαφέρη

Σκόπελος: Αδιανόητο περιστατικό σε δρομολόγιο προς τον Βόλο

Οργή και απογοήτευση προκαλεί η είδηση μιας νέας γυναίκας, για την απίστευτη ταλαιπωρία που τράβηξε, σε ταξίδι της από την Σκόπελο προς τον Βόλο με το πλοίο της συγκεκριμένης γραμμής. Η Σκόπελος θα θυμίζει πάντα σε μία γυναίκα όσα αναγκάστηκε να ζήσει στο πλοίο, κατά την επιστροφή της από το νησί στο λιμάνι του Βόλου.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα παρέμεινε για πέντε ώρες μέσα στην τουαλέτα, καθώς δεν υπήρχε κατάλληλος χώρος για τον σκύλο της στο πλοίο, μη μπορώντας να αντέξει το κρύο, με την ίδια να τονίζει πλέον πως έχει αρρωστήσει.

Αδιανόητο περιστατικό στη Σκόπελο: Την έβαλαν για πέντε ώρες στην παγωμένη τουαλέτα του πλοίου γιατί δεν είχαν κλουβί για το σκύλο

Η άρνηση του πληρώματος να μπει μέσα ο σκύλος

Όπως η ίδια υποστηρίζει, εξάντλησε όλα τα περιθώρια, αλλά ήταν δυνατόν να βρεθεί λύση, καθώς το πλοίο «Πρωτέας» δεν διέθετε ελεύθερο κλουβί για τον μεγαλόσωμο σκύλο της, με τους υπευθύνους του πλοίου να της υποδεικνύουν την τουαλέτα, μέχρι να φτάσουν από την Σκόπελο στο Βόλο και εκείνη να ψάχνει μάταια τρόπο για να ζεσταθεί.

Η γυναίκα, η οποία κατήγγειλε την έλλειψη υποδομών για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων, πρότεινε στο πλήρωμα να καθίσει σε εσωτερικό χώρο με φίμωτρο στο ζώο και πετσέτα για τις τρίχες, ωστόσο, της αρνήθηκαν και της έδειξαν τον δρόμο της τουαλέτας, με συνέπεια να αρρωστήσει.

Στην εικόνα που δημοσίευσε το thenewspaper.gr, φαίνεται η γυναίκα να κάθεται στο πάτωμα της τουαλέτας του πλοίου, μαζί με τον σκύλο της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν