Αδιανόητο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία

Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε γυναίκα συνέβη στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας 37χρονος χτύπησε στην κοιλιά την πρώην σύντροφο του, την στιγμή μάλιστα που γνώριζε ότι κυοφορεί!

Στον εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ένας 37χρονος ο οποίος κατηγορείται οτι χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην σύντροφό του!

Τι ακριβώς συνέβη στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, πλησίον του κέντρου απεξάρτησης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ,επί της οδού Λαγκαδά. Ο 37χρονος υπήκοος Αρμενίας, φέρεται να είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την 33χρονη Ελληνίδα, πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια να την χτύπησε στην κοιλιά, παρότι εγκυμονεί στον 5ο μήνα. 

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του πέρασαν χειροπέδες και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος εγκύου, όπως και για ενδοοικογενειακή απειλή. Η 33χρονη και το παιδί που κυοφορεί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το πρώην ζευγάρι φέρεται να είναι πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών.

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη