Άδωνις Γεωργιάδης: Απαγορεύεται η δοκιμή παπουτσιών στο δρόμο – Μπορεί να σταματήσει το click away

Άδωνις Γεωργιάδης: Σάλος προκλήθηκε με φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες στα κοινωνικά δίκτυα

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ισχύ βρίσκεται από χθες το νέο σύστημα αγορών με τη λεγόμενη διαδικασία «click away». Ενώ τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι καταναλωτές ήταν κάπως μουδιασμένοι. Αρκετοί επέλεξαν να κάνουν μία βόλτα μήπως και αγοράσουν κάτι.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται μία γυναίκα να είναι έξω από ένα κατάστημα με υποδήματα. Η γυναίκα δοκιμάζει παπούτσια, ενώ κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Το ΑΠΕ ανέβασε τη φωτογραφία με την εξής περιγραφή «Μία γυναίκα αφού έχει αγοράσει παπούτσια τα δοκιμάζει για να διαπιστώσει αν είναι αυτά που παρήγγειλε, παρά την αντίθετη επιθυμία του καταστηματάρχη».

Η φωτογραφία μέσα σε λίγη μόνο ώρα, έκανε το γύρο του διαδικτύου και κυκλοφόρησε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης έκανε μία σχετική δημοσίευση στο Twitter.

Μία γυναίκα αφού έχει αγοράσει παπούτσια τα δοκιμάζει για να διαπιστώσει αν είναι αυτά που παρήγγειλε, παρά την αντίθετη επιθυμία του καταστηματάρχη, Αθήνα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη σχετικά με τον εν λόγω περιστατικό

Ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε τα εξής: «Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο αυτή η φωτό. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή αλλά αν είναι, αυτό προφανώς και απαγορεύεται. Οι αυριανοί έλεγχοι θα το λάβουν υπόψιν και θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα».

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα