Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Άδωνις Γεωργιάδης: Προχώρησε σε δηλώσεις λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν μέτρα για ανεμβολίαστους

Άδωνις Γεωργιάδης: Όσο περνούν οι ημέρες και μπαίνουμε στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα για όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν.

Σφίγγει λοιπόν ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους ενόψει φθινοπώρου. Ενώ λίγες ώρες μένουν για να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα που θα ισχύουν.

Σε δηλώσεις σχετικά με τους ανεμβολίαστους και το lockdown, προχώρησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως «μειοψηφία» που βλάπτει το ΕΣΥ χαρακτήρισε τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, έκανε λόγο για έναν δύσκολο χειμώνα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία πολιτών, έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χώρας μας στον αέρα».

«Η οικονομία αντέχει» διαβεβαίωσε επίσης, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο».

Για τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν αύριο το απόγευμα, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι η κυβέρνηση «δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Σε αυστηρό τόνο μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας. Λέγοντας, «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά». Τέλος, ξεκαθάρισε, ότι δεν πρόκειται για τιμωρία όσων δεν εμβολιάστηκαν, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες