Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτη φορά κολλάω κορονοϊό – Μη μπερδεύονται κάποιοι

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτη φορά κολλάω κορονοϊό - Μη μπερδεύονται κάποιοι

Άδωνις Γεωργιάδης: Διευκρίνισε ότι είναι η πρώτη φορά που κολλάει κορονοϊό

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με ανάρτηση του έκανε γνωστό, ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Στην συνέχεια, διευκρίνισε μάλιστα, πως είναι η πρώτη φορά που μολύνθηκε από τον covid-19.

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορονοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός», γράφει στο Twitter.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για την καραντίνα στην οποία θα υποβληθεί

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτη φορά κολλάω κορονοϊό - Μη μπερδεύονται κάποιοι

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που είναι πλήρως εμβολιασμένος ανακοίνωσε στο twitter την νόσησή του. Θα μπει σε καραντίνα, ενώ θα εργάζεται μέσω διαδικτύου.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Άδωνις Γερωγιάδης: Δείτε το νήμα των tweet του

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα