Άδωνις Γεωργιάδης: Θετικός στον κορονοϊό – Τα συμπτώματα που είχε

Άδωνις Γεωργιάδης: Θετικός στον κορονοϊό - Τα συμπτώματα που είχε

Άδωνις Γεωργιάδης: Μπαίνει σε καραντίνα ο Υπουργός Ανάπτυξης – Είναι θετικός στον κορωνοϊό

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, νοσεί από covid-19. Με μοριακό τεστ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπαίνει σε καραντίνα.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και έχουν κάνει το εμβόλιο δεν χρειάζεται να αυτο-απομονωθούν.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις. Είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Άδωνις Γεωργιάδης: Θετικός στον κορονοϊό - Τα συμπτώματα που είχε

Δείτε το νήμα των tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα