Aegean Airlines: Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει την τήρηση των μέτρων στις πτήσεις

Aegean Airlines: Συστήνει τους Hygiene Attendants στο επιβατικό κοινό

Aegean Airlines: Η δημοφιλέστερη ελληνική αεροπορική εταιρία ανακάλυψε έναν επιπρόσθετο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων στις πτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, εισαγάγει τους Hygiene Attendants, οι οποίοι φέρουν ειδικό αναγνωριστικό σήμα. Ο ρόλος τους είναι να βοηθούν τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού να ακολουθήσουν, όλοι, τα αναγκαία μέτρα προστασίας, καθιστώντας το αεροπλάνο το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες τους, αλλά και για το προσωπικό εξυπηρέτησης της εταιρίας.

Ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος των Hygiene Attendants που εισαγάγει η αεροπορική εταιρία

Οι Hygiene Attendants αναλαμβάνουν να υπενθυμίζουν:

Τη σωστή και συνεχή χρήση της μάσκας από όλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Φροντίζοντας παράλληλα για την ομαλή διαχείριση συγκεκριμένων περιστάσεων, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια κατανάλωσης του προσφερόμενου ροφήματος και snack

Την τήρηση των αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος και τον περιορισμό της κινητικότητας των επιβατών κατά την πτήση και απαντούν σε τυχόν ερωτήματα των επιβατών για θέματα όπως μέτρα και διαδικασίες προστασίας, διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης αεροσκαφών, κυκλοφορία του αέρα εντός καμπίνας, κα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζοβάνης, Διευθυντής Πληρωμάτων Καμπίνας «Οι Hygiene Attendants θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να ταξιδεύετε με περισσότερη σιγουριά και ηρεμία. Συμβάλλοντας στην τήρηση των αναγκαίων μέτρων προφύλαξης και ασφάλειας όλων μας. Άλλωστε, σύμφωνα πάντα με πρόσφατες μελέτες που δημοσιοποιούνται, το αεροπορικό ταξίδι εξακολουθεί να παραμένει ασφαλές. Καθώς ο κίνδυνος ενός επιβάτη να προσβληθεί από τον COVID 19 μέσα σε αεροσκάφος, αποδεικνύεται πολύ χαμηλός».

Τέλος, η Aegean εφαρμόζει πρόγραμμα τακτικών δεκαπενθήμερων προληπτικών μοριακών ελέγχων για COVID-19 σε πτητικό και σε επιλεγμένο μη πτητικό δυναμικό της εταιρείας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την προστασία επιβατών και πληρωμάτων καμπίνας, έχοντας διενεργήσει περισσότερους από 13.000 μοριακούς ελέγχους COVID-19 στο προσωπικό της.

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο