Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο Ζάκυνθος – Βουδαπέστη από την 1η Ιουλίου

Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Βουδαπέστη ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία

Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Βουδαπέστη ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία σήμερα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Βουδαπέστη, το οποίο θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα από την 1η Ιουλίου. Επίσης, θα υπάρξουν περισσότερες πτήσεις και από τον Κέρκυρα και τα Χανιά προς τη Βουδαπέστη αυτό το καλοκαίρι.

Για να εγκαινιάσει το νέο δρομολόγιο. Η Ryanair ξεκίνησε την πώληση ναύλων από μόλις 39,99 € για ταξίδια από την 1η Ιουλίου. Έχετε μόλις δύο ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Ώστε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό της επιλογής σας στην ιστοσελίδα https://www.ryanair.com/gr/el.

Ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας, Jason McGuinness ανέφερε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα διαδρομή από τη Ζάκυνθο προς τη Βουδαπέστη. Καθώς και ακόμη περισσότερες πτήσεις από την Κέρκυρα και τα Χανιά προς τη Βουδαπέστη, που ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2021.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί Covid αλλάζουν τακτικά. Η Ryanair επιτρέπει τώρα έως και δύο δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας πτήσης σε όλες αυτές τις κρατήσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις για αξέχαστες διακοπές. Γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν το ταξίδι τους ημερομηνίες. Μπορούν να το πράξουν με μηδενικό τέλος αλλαγής έως το τέλος Οκτωβρίου 2021».

Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο Ζάκυνθος-Βουδαπέστη

Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο Ζάκυνθος-Βουδαπέστη

Εκτός από το νέο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Βουδαπέστη, μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια για το δρομολόγιο από Ρόδο προς Βενετία

Από τις 2 Ιουνίου έως τον Οκτώβριο 2021. Θα πραγματοποιείται νέα πτήση της Ryanair με το δρομολόγιο από Ρόδο προς Βενετία. Η βάση της αεροπορικής εταιρείας στη Βενετία θα είναι εγκατεστημένη στο Τρεβίζο. Συνολικά από τη συγκεκριμένη βάση, θα πραγματοποιούνται θα είναι 18. Τρεις στο εσωτερικό και δεκαπέντε στο εξωτερικό.

Συνολικά δε, οι εβδομαδιαίες πτήσεις για κάθε διαδρομή ανέρχονται σε 39.

Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο Ζάκυνθος-Βουδαπέστη

Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair: Νέο δρομολόγιο Ζάκυνθος-Βουδαπέστη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo