«Αφήστε μας ήσυχες»: Στη ΓΑΔΑ μετέβησαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Αφήστε μας ήσυχες»: Στη ΓΑΔΑ μετέβησαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αδελφή και μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αφήστε μας ήσυχες»

Το απόγευμα της Πέμπτης η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), προκειμένου να αφήσουν ρούχα και τρόφιμα, στην κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν στην Αθήνα από την Πάτρα προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες έφθασαν με ένα μαύρο Citroen, το οποίο έκανε ολιγόλεπτη στάση ακριβώς έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Οι δύο γυναίκες φορούσαν κουκούλες και δεν ήθελαν να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ, έπειτα από πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι τις ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, είπαν «αφήστε μας ήσυχες».

«Κάνε μας τη χάρη» είπε ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει.

Σημειώνεται ότι, μαζί με την 33χρονη μητέρα βρίσκεται και ο δικηγόρος της, Νίκος Ιωάννου.

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

«Αφήστε μας ήσυχες»: Στη ΓΑΔΑ μετέβησαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τα σχόλια της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της»

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που μίλησε στο STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης, δηλώνει βέβαιη ότι «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της».

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει, δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όπως τόνισε η ίδια, τα παιδιά της οικογένειας «ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα, η Τζωρτζίνα είχε μια αδυναμία στον Μάνο». «Όποιος την έχει ζήσει, ξέρει πώς ήταν σαν μάνα» υπογράμμισε.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι «ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, είχαν και τους τσακωμούς, είχαν την καθημερινότητα όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν πάνω -καταπάνω- στα παιδιά. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική».

Σε ό,τι αφορά τη διαφαινόμενη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως η 33χρονη «δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα. Λένε για την ουσία, πού την προμηθεύτηκε; Αφού δεν έφυγε από το δωμάτιο».

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης» σημείωσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζοντας ότι «ξεκάθαρα» την έχουν στοχοποιήσει.

«Για μένα ήταν μια μάνα-υπόδειγμα. Τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως, θα τη στηρίζουμε ό,τι και να λένε. Θα είμαστε δίπλα της μέχρι τελικής πτώσεως» τόνισε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δείχνοντας να αδιαφορεί για τα στοιχεία που έχουν «δέσει» την υπόθεση.

Προτεινόμενα