«Αφήστε με να πάω στην κηδεία του»: Σε λυγμούς ξέσπασε η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού μαθαίνοντας για το θάνατό του

Σύζυγος Τζώρτζη Μονογυιού: Οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της

“Aφήστε με να πάω στην κηδεία του” ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του Τζώρτζη Μονογιού μόλις την ενημέρωσαν για τον θανάτου του αγαπημένους της…

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιού η οποία νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική και πρέπει να υποβληθεί σε νέα χειρουργεία στα άκρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο τρομερό δυστύχημα με τη Ferrari.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star οι συγγενείς της Αθηνάς Κοντοπάνου αποφάσισαν να της μιλήσουν για τον θάνατο του συζύγου της, παρά τις επιφυλάξεις των γιατρών της, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία στη Μύκονο.

Η αντίδραση της συζύγου του Τζώρτζη μαθαίνοντας για τον θάνατο του

Η 35χρονη σύζυγός του αδικοχαμένου Μονογυιού ξέσπασε σε λυγμούς ζητώντας από τους γιατρούς να της επιτρέψουν να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον άντρας της, ωστόσο οι ίδιοι τόνισαν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει μετακινήσεις και πρόσθετη ψυχολογική εξάντληση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σωρό του επιχειρηματία κάνουν λόγο έναν βίαιο θάνατο και ακαριαίο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, στο κεφάλι και στο πρόσωπο και εγκαύματα.

Νωρίτερα,η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μετά τον θάνατο του αδερφού της. Σε αυτή ζητάει από όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειας, καθώς η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο. Και αντί για στεφάνια ζητάει να γίνουν δωρεές στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Related posts

Πότε πέφτει η γιορτή του Αγίου Γεωργίου 2024

Messenger: Οι νέες αλλαγές στην εφαρμογή – Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

Τpαγωδία στην Κω: Από αuτό το φαγητό πνiγnκε το μωpό και πeθανε