«Αυτοί μου την έστησαν»: Κατονομάζει αυτούς που φύτεψαν την κοκαϊνη η Αφροδίτη Μπάρμπα

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ποιοι της την έστησαν;

Αφροδίτη Μπάρμπα: Συνεχίζει να ισχυρίζεται το μοντέλο, πως δεν γνωρίζει για την ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της. Συγκεκριμένα, στην κατοχή της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν, πως κάποιος της τα «φύτεψε». Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος διατείνεται πως πρόκειται για κατασκευασμένη υπόθεση, από «εχθρικές πλευρές».

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Αφροδίτης Μπάρμπα

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, η εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά και τόνισε πως είναι βέβαιη ότι κάποιοι επιχείρησαν να τη «στήσουν».

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είτε από επαγγελματικές δραστηριότητες, είτε από προσωπικές σχέσεις, που δεν κατέληξαν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό ήταν το λάθος από την εντολέα μου. Δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα, για να μην φτάσουμε σε αυτή τη στημένη υπόθεση. Διότι είναι μια στημένη υπόθεση», ανέφερε στο MEGA.

«Ζητήσαμε από την κ. ανακρίτρια, την πραγματογνωμοσύνη για τα αποτυπώματα και για το dna στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης, ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε και διακινήτρια ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά δεν ήταν καλά κρυμμένα στο αυτοκίνητο. Ήταν απλά πεταμένα κάτω από το κάθισμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρόπουλος επεσήμανε πως «η εντολέας μου σταμάτησε στο σήμα της Αστυνομίας. Άλλες περιπτώσεις ανθρώπων δεν έχουν σταματήσει στον τυχαίο έλεγχο. Στο σπίτι της δεν βρέθηκε τίποτα στον μετέπειτα έλεγχο που έγινε στο σπίτι της. Εμείς δεν καταγγέλλουμε λάθη ή στημένη υπόθεση από την Αστυνομία».

«Ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά, θα είχε μια άλλη κάλυψη, θα είχε έναν προπομπό. Δεν είχε. Δεύτερον, σταμάτησε στο σήμα της Αστυνομίας. Η ίδια δηλώνει βέβαιη ότι είναι στημένη η υπόθεση. Στην ανάκριση θα αποδειχθεί ποια είναι η πλευρά που έστησε την υπόθεση και έβαλε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο. Θα κατονομάσει τις τρεις και παραπάνω πιθανές πλευρές που την είχαν προειδοποιήσει το τελευταίο διάστημα», συμπλήρωσε.

Related posts

«Είναι ένα αξιόλογο παιδί»: Τι δηλώνει η μητέρα του 36χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι – Τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

Συνελλήφθη γνωστός TikToker με το ψευδώνυμο «Red Dragon»: Τον έπιασαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Άντζελα Λάνσμπερι: Η εμβληματική ηθοποιός που παράτησε το Χόλιγουντ για να σώσει τα παιδιά της από τα ναρκωτικά

Βασίλη Μαλούχος: Η τραγική ιστορία με την αυτοκτονία του ενός γιου και τον χαμό του άλλου του γιου σε τροχαίο

Γονατιστή στην Παναγία της Τήνου η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Παύλος Σιδηρόπουλος: Η αρχή του τέλους του – Η γυναίκα που τον παρέσυρε στις ουσίες και την κοκαΐνη

Πρώην παίκτρια του Power of Love: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Παράδειγμα ζωής η Φωτεινή Λεομπίλλα: Από τοξικομανής στην Ομόνοια, καθηγήτρια στην Ιατρική σχολή Αθηνών

Πόλυς Χατζηιωάννου: Εντοπίστηκαν 416 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο Κύπριου εφοπλιστή