«Αυτοί την σκότωσαν για τα παράνομα λεφτά μου»: Τα αλλάζει όλα ο Μπάμπης μέσα απ’ τη φυλακή

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα αλλάζει όλα μέσα από τη φυλακή αλλά δεν πείθει κανέναν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα αλλάζει όλα μέσα από τη φυλακή αλλά δεν πείθει κανέναν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο αδίστακτος και αμετανόητος δολοφόνος, συνεχίζει να πλάθει σενάρια και να αποδεικνύει την απάνθρωπη φύση του. Για άλλη μία φορά, αλλάζει την ιστορία, ακόμα και μετά την ομολογία του εγκλήματος του. Παρουσιάζει και πάλι ένα νέο σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην πρωινή εκπομπή του Mega, o πιλότος συνεχίζει να διαρρέει μέσα στη φυλακή πως άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι τους. Σκότωσαν την Καρολάιν λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν μαζί του από κάποια παράνομη δραστηριότητα σχετική με ναρκωτικά.

Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να πετάξει την ευθύνη από πάνω του. Αφενός επειδή φοβάται για τη ζωή του στις φυλακές, αφετέρου για να φτιάξει ένα νέο σενάριο ενόψει της δίκης.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα αλλάζει όλα μέσα από τη φυλακή αλλά δεν πείθει κανέναν

Τα νέα σενάρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δεν πείθουν κανέναν

Ωστόσο, από την οικογένεια της 20χρονης ξεκαθαρίζουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις όσον αφορά στο πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του παιδιού τους. Φυσικά τόσο οι ίδιοι όσο και οι αρχές δεν δίνουν την παραμικρή βάση στους ισχυρισμούς του Αναγνωστόπουλου.

Τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές είναι τόσο δεμένα που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για το πρόσωπο που δολοφόνησε την Καρολάιν το μοιραίο βράδυ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα