Αυτοκτονία γυμναστή στην Θεσσαλονίκη: Ανατριχίλα προκαλεί το σημείωμα που άφησε λίγο πριν δώσει τέλος στην ζωή του

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινότητα από την αυτοκτονία του

Όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την αυτοκτονία του γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν και πατέρας τριών παιδιών.

Σοκ, θλίψη και πολλά αναπάντητα «γιατί» έχει προκαλέσει η αυτοκτονία γνωστού προπονητή μέσα στο γυμναστήριό του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, τον Γ.Π. ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους αθλητικούς κύκλους και είχε διαπρέψει στον χώρο του αθλητισμού, βρήκε απαγχονισμένο το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε, μια αθλούμενη.

Τι ακριβώς έγραφε το σημείωμα που άφησε στο γυμναστήριο του στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των ερευνών έχει τεθεί ένα ηλεκτρονικό σημείωμα που ο ίδιος έστειλε από τον επίσημο λογαριασμό του γυμναστηρίου. Σε αυτό εξηγεί ότι μια γυναίκα με την οποία είχε ερωτική σχέση, κατάφερε να του κλέψει όλη του την περιουσία.

Το σημείωμα δίνει στη δημοσιότητα το Thessnews.gr, το οποίο αναφέρει ότι αίτια της αυτοκτονίας του συνδέονται με μια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και αφορούσε μια καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων ισχυρών και πλούσιων οικογενειών.

Στο ηλεκτρονικό σημείωμα, ο 40χρονος εξηγεί ότι η γυναίκα την οποία αγάπησε και της δόθηκε ολοκληρωτικά, απέσπασε μισό εκατομμύριο ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο ίδιος αναφέρει ότι την είχε εμπιστευθεί και της είχε δώσει τους κωδικούς του. Ο 40χρονος προπονητής αναφέρει ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική αφαίμαξη, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός ότι η αγαπημένη του έχασε το ενδιαφέρον της για εκείνον, όταν τα χρήματά του είχαν τελειώσει.

Προπονητής Θεσσαλονίκη: “Ζητάω συγχώρεση από τον πνευματικό μου”

Σε αυτό το σημείο, ο προπονητής αποκαλύπτει πολλά ένοχα μυστικά. Κάνει λόγο για κορίτσια που εκπαιδεύονται να πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς και αποκαλύπτει ότι η σύντροφός του «δασκάλευε» την 17χρονη κόρη της.

Στο σημείωμα του μιλάει για πρόσωπα με κύρος που ζητούν ανήλικα κορίτσια και ναρκωτικά αλλά και κυκλώματα που τους τα προσφέρουν, με απώτερο σκοπό να τους εκβιάσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Κλείνοντας, ο Γ.Π. ζητάει συγχώρεση από τον πνευματικό του, από όσους τον αγάπησαν, αλλά και από τους αθλούμενους του γυμναστηρίου.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η συγκεκριμένη αυτοχειρία θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ωστόσο στην παρούσα φάση καταχωρείται ως απλή αυτοκτονία ενός προσώπου που οδηγήθηκε εκεί εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης.

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο