Αυτός είναι ο 13χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε ξαφνικά στην Εύβοια – Η συγκινητική ανάρτηση της ομάδας τους

Το σπαρακτικό μήνυμα της ομάδας του 13χρονου

Η ομάδα του αδικοχαμένου 13χρονου, ΠΑΟ Ρουφ, αποχαιρέτισε τον μικρό ποδοσφαιριστή, μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από την ζωή την ώρα τουρνουά στην Εύβοια. Η ανάρτηση αναφέρει:

«Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας, με βαριά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγες από κοντά μας.

Στις 24/6 ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας στην Κ 14 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας την οικογένεια του και το σωματείο μας ΠΑΟ ΡΟΥΦ σε απέραντη θλίψη.

Οι γιατροί του γηπέδου και ιδιαίτερα η ομάδα των γιατρών στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ έκαναν τα αδύνατα δυνατά χωρίς να καταφέρουν να επαναφέρουν τον άτυχο Γιάννη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του»

Υπενθυμίζεται ότι, ο άτυχος 13χρονος λιποθύμησε σε αγώνα ποδοσφαίρου που διεξαγόταν μεταξύ παιδικών ομάδων στο Γυμνό της Ερέτριας. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, στην Εύβοια, όπου μεταφέρθηκε.

Κάποια στιγμή το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμο στο γήπεδο, προκαλώντας πανικό σε συμπαίκτες, προπονητές γονείς και φιλάθλους. Στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής και αμέσως δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας.

Ο 13χρονος διασωληνώθηκε, οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο κάτι τέτοιο αποδείχθηκε αδύνατο.

Τι δήλωσαν οι γιατροί του 13χρονου ποδοσφαιριστή

Εύβοια: «Αιμορραγούσε στον πνεύμονα ο 13χρονος -Είχε περάσει κορωνοϊό»

Ένας από τους γιατρούς που έπεσαν πάνω από τον 13χρονο με στόχο να του σώσουν τη ζωή, ήταν ο Γιώργος Ζέρβας, ο οποίος προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του Facebook, μέσω της οποίας περιέγραψε την αγωνιώδη προσπάθεια που έκανε με τους συναδέλφους του. Μάλιστα, όπως αναφέρει, επί μιάμιση ώρα του έκαναν ΚΑΡΠΑ, προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Με τους συναδέλφους μου σήμερα ζήσαμε μια πρωτόγνωρη, δυσάρεστη εμπειρία… Μετά από μιάμιση ώρα ΚΑΡΠΑ δυστυχώς δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε στη ζωή έναν 13 χρόνο αθλητή… Ένα παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Καταλαβαίνουμε ό,τι μπροστά στη αξία της ανθρώπινης ζωής όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες… Ειδικά στον δύσκολο καιρό της πανδημίας, συνεχίζουμε όλες μας τις δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στον τακτικό και σχολαστικό προληπτικό έλεγχο!!!».

Ο κ. Ζέρβας μίλησε στην ιστοσελίδα evima για το σοκαρικαριστικό περιστατικό, λέγοντας ότι «δεν ήμουν στο Κέντρο Υγείας όταν έμαθα για περιστατικό, ωστόσο όταν ενημερώθηκα έσπευσα άμεσα για να βοηθήσω. Χορηγήσαμε 30 φάρμακα στο νεαρό ποδοσφαιριστή, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Αιμορραγούσε στον πνεύμονα. Είχε περάσει κορωνοϊό, αλλά είχε υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι διότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το παιδί στη ζωή».

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη