Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι στην Καλαμάτα

by Τόνια Τζαφέρη
Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Στην δημοσιότητα ο 31χρονος παιδόφιλος

Άλλη μια ανατριχιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αυτήν την φορά από την Καλαμάτα, όπου υπάρχει υπόθεση βιασμού ενός ανηλίκου αγοριού, μόλις 5 ετών, από έναν 31χρονο παιδόφιλο.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 31χρονου ημεδαπού , σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: α) βιασμό κατ’ εξακολούθηση και β) γενετήσιες πράξεις με ανήλικο νεότερο των δώδεκα ετών κατ’ εξακολούθηση .

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Δέσποινας, γεν. 22.10.1991

Ο λόγος που δημοσιοποιούνται οι εικόνες του 31χρονου βιαστή από την Καλαμάτα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 9.9.2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι στην Καλαμάτα

Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι στην Καλαμάτα

Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι στην Καλαμάτα

Ο βιασμός στην Καλαμάτα, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, με τον 31χρονο που κατηγορείται να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Ο βιασμός ενός πεντάχρονου παιδιού στην Καλαμάτα, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, με τον 31χρονο που κατηγορείται να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή. Όλα έγιναν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, με τη μητέρα του παιδιού, να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα και να προχωράει σε καταγγελία. Το παιδί της εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, το πόρισμα του οποίου έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 25χρονη μητέρα του 5χρονου παιδιού, κατήγγειλε τον 31χρονο στις αστυνομικές αρχές, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιού της, την προηγούμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας τον συνέλαβαν και χθες οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, όπου αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 5χρονος εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, που φέρεται να επιβεβαίωσε τον βιασμό. Ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ να σημειωθεί, ότι είναι πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Προτεινόμενα