Αυτός είναι ο 52χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη

by Τόνια Τζαφέρη
Αυτός είναι ο 52χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη

Κρήτη: Οι φρικτές πράξεις του εις βάρος παιδιών

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 52χρονου που οδηγήθηκε στη φυλακή αφότου αποκαλύφθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος των παιδιών της συντρόφου του, στην Κρήτη.

Ο άνδρας από τη Συρία ονομάζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ΕΛ.ΑΣ., Husein Kaled και είναι γεννημένος το 1970.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στην Κρήτη από τον 52χρονο

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) HUSEIN (ον.) KALED του HASAN και της SUZAN που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ο 14χρονος στην Κρήτη κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του από τον 52χρονο σύντροφο της μητέρας του

Αυτός είναι ο 52χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη

Αυτός είναι ο 52χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη

Αυτός είναι ο 52χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μητέρα τους γνώριζε ή όχι για τον εφιάλτη που τα παιδιά ζούσαν για παραπάνω από έξι χρόνια.

Μέχρι στιγμής, δυο από τα παιδιά της, 24 και 14 ετών, δηλώνουν πως εκείνη πρέπει να γνώριζε ή τουλάχιστον να είχε υποψιαστεί, κάτι που μένει να αποδειχτεί μέχρι ν’ απαγγελθούν και σ’ εκείνη κατηγορίες. Εκείνος που, όπως όλα δείχνουν, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά, από την εποχή που μπήκε στη ζωή της πρώην γυναίκας του ο αλλοδαπός άνδρας, είναι σίγουρα ο πατέρας τους ο οποίος πέρα από παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, δηλώνει έτοιμος ν αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών του.

Πως έγινε η αποκάλυψη για την φρίκη που ζούσαν τα δυο παιδιά στην Κρήτη

Όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται πριν από λίγες ημέρες, όταν ο μεσαίος αδελφός, 24ετών, πήρε την απόφαση να μιλήσει στην ειδική ψυχολόγο του ειδικού σχολείου όπου πηγαίνει γιατί είναι ΑΜΕΑ στον δήμο Γόρτυνας. Προκειμένου να την πείσει της έδειξε και το βίντεο που είχε στην κατοχή του με τον τελευταίο βιασμό του 14χρονου αδελφού του. Η ειδικός, χωρίς δεύτερη σκέψη, κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου ο 52χρονος να συλληφθεί για όλα όσα έκανε στα παιδιά.

Το βίντεο, με τον βιασμό του 14χρονου παιδιού, τραβήχτηκε από το ίδιο στο κινητό του τηλέφωνο ύστερα από υπόδειξη του 24χρονου με σκοπό να τον παγιδέψουν. Το βίντεο τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη του 52χρονου και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ώστε οι Αρχές να του φορέσουν χειροπέδες και να τον στείλουν χωρίς δεύτερη σκέψη στην φυλακή.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν ο 24χρονος και ο κατά δέκα χρόνια μικρότερος αδελφός του, ο 52χρονος Σύρος είχε ικανοποιήσει ουκ ο λίγες φορές τις διεστραμμένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω τους, κάθε φορά που έλειπε από το σπίτι η μητέρα τους, ενώ υποψιάζονται πως θύμα του πρέπει να είχε πέσει και ο 26χρονος μεγαλύτερος αδελφός τους. Ο 24χρονος με τον 26χρονο ζούσαν στο κάτω διαμέρισμα της διώροφης κατοικίας και ο 14χρνος μαζί με την μάνα του και τον φίλο της στο επάνω διαμέρισμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την φρικτή υπόθεση στην Κρήτη

Το «μίτο» των φρικαλέων ορέξεων του 52χρονου άρχισε να ξετυλίγει ο 24χρονος όταν άρχισε να υποψιάζεται πως και ο μικρότερος αδελφός του είχε πέσει θύμα βιασμού από τον φίλο της μάνα τους. Ήταν εκείνος που όχι μόνο πλησίασε τον αδελφό του ώστε να τον εμπιστευτεί και να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον εφιάλτη που ζούσε ο 14χρονος από την εποχή που πήγαινε στην 6η δημοτικού αλλά ήταν και αυτός που του πρότεινε να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο την επόμενη σεξουαλική επίθεση που θα δεχόταν από τον Σύρο.

Η φορά αυτή όχι μόνο ήρθε, αλλά αποτέλεσε και την λύτρωση για τα τρία παιδιά, καθώς με το βίντεο στα χέρια ο 24χρονος βρήκε το κουράγιο και αποκαλύψει τα όσα βίωναν.

Όλες αυτές τις ημέρες ειδικοί ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών με σκοπό να τα κάνουν από τη μια να αισθανθούν καλύτερα και από τη