Αυτός είναι ο 77χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τον έσερνε: Άγρια δολοφονία στην Μονεμβασιά

Μονεμβασιά: Δολοφονία δυο επιβαινόντων και όχι δυστύχημα τελικά

Πενηντάχρονος οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και έσυρε δυο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι, και ενώ όλοι πίστευαν πως πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, εν τέλη πρόκειται για μια άγρια δολοφονία.

Η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς ήταν μουδιασμένη μετά την άγρια δολοφονία 2 ανθρώπων το βράδυ του Σαββάτου. Αυτοκίνητο κινούνταν ανεξέλεγκτα, παρέσυρε μηχανή και συγκρούστηκε με περιπολικό στην προσπάθεια του να διαφύγει.

Ο 52χρονος οδηγός αρχικά έσυρε τον έναν εκ των δύο αναβατών της μηχανής για περίπου 200 μέτρα, ενώ γύρισε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσε στο σημείο. Περιπολικό ακολούθησε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο δράστης και μπήκε μπροστά του για να ανακόψει τη πορεία του.

Ο δράστης της Μονεμβασιάς πιάστηκε ύστερα από καταδίωξη

Ωστόσο ο δράστης εμβόλισε και το περιπολικό, όμως συνελήφθη λίγο αργότερα μετά από καταδίωξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

«Έγινε το μοιραίο, ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά άδικα. Τους χτύπησε από πίσω, ένας παλαβός, αχαρακτήριστος. Τι να σας πω; Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβεί μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί τους να ξέρω λεπτομέρειες, εγώ είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Εγώ δουλεύω διανομέας στην περιοχή σε σουβλάκια και το είδα το περιστατικό μπροστά μου. Πριν από πέντε λεπτά ήταν μπροστά μου ο πατέρας μου και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ο οδηγός της μηχανής. Αφού τον πάτησε τον παρέσυρε σχεδόν 300 μετρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον τύπο», είπε μεταξύ άλλων.

Ποιο είναι το δεύτερο θύμα στο έγκλημα της Μονεμβασιάς

Στο μεταξύ, το δεύτερο θύμα από το σοκαριστικό τροχαίο είναι 77χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό