Αυτός βίασε τις δυο νεαρές 17 και 18 ετών μέσα σε ινστιτούτο μασάζ

Αυτός βίασε τις δυο νεαρές 17 και 18 ετών μέσα σε ινστιτούτο μασάζ

47χρονος βιαστής: Θύματα του αδίστακτου βιαστή δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών.

47χρονος βιαστής: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου δράστη, που φέρεται να βίασε δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών. Ο 47χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση, μέσα σε κατάστημα κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι ο 47χρονος είχε βάλει αγγελία και έλεγε ότι αναζητούσε μοντέλα για τον χώρο της μόδας. Δυο νεαρές κοπέλες- η μια μάλιστα ανήλικη- ηλικίας 17 και 18 ετών έκλεισαν ραντεβού. Ο άνδρας τους είπε να τον συναντήσουν στον χώρο που εργάζεται, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί τους είπε ότι οι αναλογίες τους δεν είναι ιδανικές για την θέση και τους πρότεινε να εργαστούν στον χώρο εξυπηρέτησης πελατών. Αφού τις ξενάγησε στον χώρο, τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και τις βίασε! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη στις 3 Ιουλίου από την Ο.Π.Κ.Ε.

Αυτός βίασε τις δυο νεαρές 17 και 18 ετών μέσα σε ινστιτούτο μασάζ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου βιαστή

Πρόκειται για τον Γεωργίου Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρεται ακόμα στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Προτεινόμενα