Άγιο είχε το ζευγάρι: Σώθηκαν από θαύμα στο δυστύχημα με το λεωφορείο στη Ρουμανία – Άλλαξαν θέσεις τελευταία στιγμή

Λεωφορείο στη Ρουμανία: Ζευγάρι σώθηκε παρά τρίχα

Ανείπωτος είναι ο θρήνος που έχει επισκεφτεί τα σπίτια πολλών οικογενειών μετά το δυστύχημα με το λεωφορείο στη Ρουμανία. Ωστόσο ένα ζευγάρι από τον Βόλο σώθηκε από θαύμα. Οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κάνει το γαμήλιο ταξίδι του στη Ρουμανία φέτος τα Χριστούγεννα. Όπως αποδείχθηκε το ζευγάρι είχε άγιο, κι αυτό γιατί άλλαξαν θέσεις στο μοιραίο λεωφορείο, που συγκρούστηκε με μεταλλική αψίδα, έχοντας ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 53χρονου και των τραυματισμό επιβατών, και γλίτωσαν από θαύμα.

Άγιο είχε το ζευγάρι: Σώθηκαν από θαύμα στο δυστύχημα με το λεωφορείο στη Ρουμανία – Άλλαξαν θέσεις τελευταία στιγμή

Σώθηκαν, καθώς τελευταία στιγμή άλλαξαν θέσεις

Η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος, αρχικά είχαν καθίσει στις μεσαίες θέσεις του λεωφορείου, ωστόσο η επιμονή μιας γυναίκας, που ταξίδευε μαζί με την κόρη της, τους ανάγκασε να αλλάξουν θέση και να μεταφερθούν στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

«Επειδή η θέση μας δεν ήταν αυτή που καθόμασταν, μας μετέφεραν και μας έφεραν μπροστά, ήμασταν τυχεροί γιατί καθόμασταν ακριβώς εκεί όπου χτύπησε μια κυρία με την κόρη της» αναφέρει ο Κωνσταντίνος μιλώντας στο T-live.

«Ακατάλληλος οδηγός ήταν, άπειρος ήταν αλλά να έτρεχε, δεν έτρεχε» συνεχίζει ο ίδιος, για την τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo