Άγιοι Ανάργυροι: Δnλώνει τpελóς τώρα ο 39χρονος – Τι είπε σήμερα στην απολογiα του

by Newsroom i-diakopes.gr
Άγιοι Ανάργυροι: Δnλώνει τpελóς τώρα ο 39χρονος – Τι είπε σήμερα στην απολογiα του

Ο 39χρονος δολοφόνος, που αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συντρόφου του, 28χρονης Κυριακής, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, προφυλακίστηκε, ενώ επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην ανακρίτρια υπόμνημα, στο οποίο αναφέρεται σε ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ισχυριζόμενος ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Προσπαθώντας να ελαφρύνει τη θέση του, ο 39χρονος δολοφόνος επικαλέστηκε χθες, Πέμπτη, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας, διαγνωσμένα ψυχικά προβλήματα και συνεχείς νοσηλείες του σε νοσοκομεία και κλινικές.

Άγιοι Ανάργυροι: Δnλώνει τpελóς τώρα ο 39χρονος – Τι είπε σήμερα στην απολογiα του

Ο 39χρονος δολοφόνος πήρε τον δρόμο των φυλακών
Η απολογία του διήρκεσε ελάχιστα λεπτά, καθώς παρέδωσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα και πήρε το δρόμο για τις φυλακές και συγκεκριμένα για το ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.

Τα μόνα λόγια που φέρεται να είπε ο φονιάς στην ανακρίτρια είναι «δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023), νοσηλεύτηκε τουλάχιστον 7 φορές, όπως αναφέρεται και στο υπόμνημα.

Ισχυρισμός του 39χρονου δολοφόνου ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα
Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι, εκτός από το Δαφνί και το Αττικόν, νοσηλεύτηκε και σε ιδιωτικές κλινικές και υποστήριξε ακόμη ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, οι οποίες του έχουν προκαλέσει και ψυχωσικα επεισόδια.

Ακόμη, υποστηρίζει ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα -περισσότερα από 10- και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας και στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό.

Ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες, έδειχνε ήρεμος, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες, εξαιτίας του αυτοτραυματισμού του, ενώ τον συνόδευε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Προτεινόμενα