Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Βυθίστηκε θαλαμηγός 19 μέτρων – Μεγάλη ανησυχία για ρύπανση από το πετρέλαιο

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Η θαλαμηγός ανήκε σε Ελβετό – Πιθανή ρύπανση από πετρελαιοειδή

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Ένα φοβερό ατύχημα έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, βυθίστηκε θαλαμηγός 19 μέτρων στη μαρίνα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου Μιχάλης Φαρσάρης, επρόκειται για θαλαμηγό 19 μέτρων και 30 τόνων εγκαταλελειμμένη στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα «Το σκάφος ήταν εύθραυστο και βούλιαξε, καθώς έσπασαν τα πλευρά του. Μπήκαν νερά στο εσωτερικό και τρύπησε από τα πλάγια» ανέφερε ο κ. Φαρσάρης.

Για να αποφευχθεί πιθανόν ρύπανση από πετρελαιοειδή, οι άνδρες του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου τοποθέτησαν πλωτό φράγμα. Στο βυθό θα πραγματοποιήσει έρευνες και δύτης για να διαπιστώσει εάν υπήρχε άνθρωπος στη θαλαμηγό την ώρα που βυθιζόταν.

Στις επόμενες μέρες, θα ανελκυστεί η θαλαμηγός η οποία ανήκε σε Ελβετό σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Βυθίστηκε θαλαμηγός 19 μέτρων στη μαρίνα

Πέρα από την βύθιση της θαλαμηγού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, συνέβη απίστευτο ατύχημα με κατάρρευση στεγάστρου σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι

Ένα ατύχημα σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι συνέβη εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το βάρος του χιονιού ήταν τέτοιο στο στέγαστρο που δεν άντεξε και κατέρρευσε. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός και δεν κινδύνευσε κανένας. Ωστόσο, πρόκειται για μία υλική ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης του στέγαστρου είναι εντυπωσιακό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo