Αγίου Βαλεντίνου: Τα ανθοπωλεία της Θεσσαλονίκης εφοδιάζονται με 100.000 κόκκινα τριαντάφυλλα

Αγίου Βαλεντίνου: Σε πυρετώδεις ρυθμούς η Θεσσαλονίκη ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων

Αγίου Βαλεντίνου: Σε πυρετώδη προετοιμασία είναι τα ανθοπωλεία στη Θεσσαλονίκη ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και στη Θεσσαλονίκη τα ανθοπωλεία της πόλης εφοδιάζονται με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Οι ιδιοκτήτες των ανθοπωλείων βάζουν στις βιτρίνες τους κόκκινα τριαντάφυλλα, λούτρινα αρκουδάκια, μπαλόνια και καρδούλες για να προσελκύσουν τους ερωτευμένους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με περισσότερα από 100.000 κόκκινα τριαντάφυλλα θα εφοδιαστούν τα ανθοπωλεία της Θεσσαλονίκης για τη γιορτή των ερωτευμένων. Όπως ανέφερε ο ανθοπώλης Μανώλης Σύλλης, μέλος ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης «Ο κλάδος των ανθοπωλείων είναι σε εγρήγορση αυτήν την εβδομάδα με στολισμό στις βιτρίνες. Ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα παραλάβουμε και τις τελευταίες παραγγελίες από το εξωτερικό. Παρόλο που είμαστε σε δύσκολη περίοδο για την αγορά. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα καταφέρει να πάρει μια ανάσα με το …”φιλί ζωής” του Βαλεντίνου».

Οι ιδιοκτήτες ανθοπωλείων προσδοκούν αυξημένη κίνηση τον Άγιο Βαλεντίνο

Όπως πρόσθεσε ο κ. Σύλλης «Έχουμε προμηθευτεί κυρίως τριαντάφυλλα, που είναι και το κυρίαρχο λουλούδι αυτής της γιορτής, σε κόκκινο χρώμα που συμβολίζει τον έρωτα, ενώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι καταναλωτές συνήθως επιλέγουν και πολλά αρκουδάκια αγκαλιάς».

Τα πρώτα δείγματα της αγοράς είναι ενθαρρυντικά. Καθώς πολλοί ερωτευμένοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες παραγγελίες για την ημέρα των ερωτευμένων.

Related posts

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς