«Αγόρι μου γλυκό…»: Τα σπαρακτικά λόγια της μάνας στη κηδεία του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας: Σπαραγμός από τον επικήδειο της μητέρας του

Κλαίει και η Παναγία με τον επικήδειο της μητέρας του Ίκαρου, Μάριου Τουρούτσικα που έχασε την ζωή του από την πτώση του Phantom F-4 στην Ανδραβίδα.

Λίγα αλλά σπαρακτικά λόγια για τον πεσόντα γιο της, Μάριο Τουρούτσικα, είπε η μητέρα του μετά την εξόδιο ακολουθία στην Τρίπολη.

Στον επικήδειο για τον γιο της, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας συμπαραστέκονται σ’ αυτό το μαρτύριο. Δεν είμαι σίγουρη αν του τα είχα πει όσο ήταν στη ζωή.

Μάριε, αγόρι μου γλυκό, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ δεν με είχες στεναχωρήσει. Ήρεμος και υπομονετικός δεν παραπονιόσουν ποτέ και για τίποτα.

Αξιοπρετής, δοτικός για όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα, ο φίλος που θα ήθελαν όλοι. Ο καλύτερος αδερφός για τα αδέρφια σου, ο καλύτερος εγγονός για τους παππούδες σου, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου.

Και τέλος, δύο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη και τους πιλότους που χάθηκαν και κυρίως στους πιλότους που χάθηκαν: ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι αγόρι μου γλυκό, καλό παράδεισο αστέρι και όσο θα αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου ήταν ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ, πέθανε υπέρ πατρίδος. Αθάνατος».

Ο σπαρακτικός επικήδειος της μητέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά