Άγρια δολοφονία στα Ιωάννινα: Σύντροφος 55χρονου – «Δεν άντεχα τους συνεχείς τσακωμούς και τον μαχαίρωσα»

by Εύα Ζαχαριάδη

Άγρια δολοφονία στα Ιωάννινα: Σοκάρει η δήλωση της δολοφόνου του 55χρονου

Η δολοφόνος και σύντροφος του 55χρονου θύματος σοκάρει με τις δηλώσεις που έκανε στην κατάθεση της. Στην ομολογία της αποκάλυψε το στυγερό έγκλημα και τον λόγο που το έκανε.

Αρχικά είχε φανεί πως το θύμα στα Ιωάννινα πέθανε αιφνίδια από φυσικά αίτια, όμως κατά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε ότι ήταν έγκλημα.

Στους συχνούς καβγάδες που είχαν μεταξύ τους απέδωσε τη δολοφονία του 55χρονου συντρόφου της η γυναίκα που ομολόγησε πως τον σκότωσε καρφώνοντάς του ένα μαχαίρι στον θώρακα.

Άγρια δολοφονία στα Ιωάννινα: Σύντροφος 55χρονου – «Δεν άντεχα τους συνεχείς τσακωμούς και τον μαχαίρωσα»

Οι συχνοί καυγάδες η αιτία πίσω από την δολοφονία στα Ιωάννινα

Αρχικά είχε φανεί πως το θύμα στα Ιωάννινα πέθανε αιφνίδια από φυσικά αίτια, όμως κατά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε ότι ήταν έγκλημα, καθώς ο 55χρονος έφερε μικρό τραύμα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Οι γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά κι έτσι ξεκίνησε άμεσα την έρευνα διαπιστώνοντας ότι δράστης είναι η σύντροφος του θύματος. Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

Να σημειωθεί πως η δράστης του εγκλήματος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογικής φύσεως.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν