Αγρίνιο: 19χρονη εντοπίστηκε στη ντουλάπα του παπά όταν έκανε έφοδο η αστυνομία

Αγρίνιο: 19χρονη εντοπίστηκε στη ντουλάπα του παπά όταν έκανε έφοδο η αστυνομία

Αγρίνιο: Στη ντουλάπα του παπά εντόπισαν 19χρονη κοπέλα.

Αγρίνιο: Πραγματοποίησαν επιχείρηση σύλληψης του ιερέα του και εντόπισαν 19χρονη κοπέλα κρυμμένη στη ντουλάπα.

Η κοπέλα ήταν φοβισμένη, αλλά δεν συνεργάστηκε με τους ανακριτικούς υπαλλήλους και μόνο καλά λόγια είπε για τον «πατερούλη», όπως αποκαλούσε τον ιερέα. Σε συρτάρια στο κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί βρήκαν το απολυτήριο Γενικού Λυκείου Αγρινίου του κοριτσιού τρία προσωπικά της ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μνημόνευε τους «γέροντες», «τις βόλτες με τον πατερούλη», «μηνύματα» και το «μασάζ» που εκτιμούν οι αστυνομικοί από τις καταγγελίες δύο άλλων κοριτσιών, ότι τις υπέβαλε για να διώξει τα μάγια.

Σε άλλο σημείο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν έντυπο με τίτλο «ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ». Στο χολ βρήκαν ένα να τετράδιο, ροζ χρώματος με ιδιόχειρες σημειώσεις, εντός του οποίου υπήρχε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας το οποίο ανέγραφε ιδιοχείρως «Χ……. γλυκιά, Χρόνια πολλά».

Στο οπισθόφυλλο υπήρχε επικολλημένος και περιτυλιγμένος με αλουμινόχαρτο αυτοσχέδιος φάκελος, ο οποίος αναφέρονταν στη μέθοδο αποτροπής της μαγείας. Σε έναν τους πολλούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν και χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος βρέθηκε υλικό, με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Επίσης στο σκληρό δίσκο βρήκαν φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών.

Αγρίνιο: 19χρονη εντοπίστηκε στη ντουλάπα του παπά όταν έκανε έφοδο η αστυνομία

Δείτε το ρεπορτάζ από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν