Αγρίνιο σοκ: Βρέθηκε 55χρονος νεκρός στο σπίτι του – Είχε πεθάνει εδώ και μέρες

Αγρίνιο σοκ: Ο 55χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες

Αγρίνιο σοκ: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου με την τραγική κατάληξη ενός άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ύστερα από μέρες που δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ένας 55χρονος βρέθηκε νεκρός σπίτι του.

Χθες το μεσημέρι της Πέμπτης, η αστυνομία μετέβη στο σπίτι του 55χρονου άνδρα, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Χατζοπούλου. Η αστυνομία προέβη σε αυτή την ενέργεια, μιας και τις τελευταίες μέρες ο άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής και τον αναζητούσαν.

Προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός. Και μάλιστα ο θάνατός του υπολογίζεται ότι συνέβη εδώ και αρκετές μέρες. Αυτό διότι το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Αγρίνιο σοκ: 55χρονος άνδρας είχε πεθάνει εδώ και μέρες σπίτιτ του

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο του 55χρονου που προκάλεσε στοκ στην κοινωνία του Αγρινίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, θα φανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 55χρονου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα